با توجه به توسعه و دستیابی به اهداف آموزش تعاونی در قوانین عالی «شورای تعاونی آموزش و پرورش» در ستاد وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی، استانداردهای آموزش حرفه ای تعاونی با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین می شود. مراجع فنی و سازمان آموزش حرفه ای کشور.
به گزارش ای بی اس نیوز، در حال حاضر رفع مشکلات تعاونی ها مستلزم مجموعه ای از اقدامات هماهنگ و منسجم است که تربیت نیروی انسانی یکی از مهمترین این اقدامات است. آموزش بهترین و مؤثرترین ابزار برای رفع مشکلات و نارسایی هاست و از طریق آموزش، نهضت تعاون عملیاتی می شود.
به گفته کارشناسان تعاونی، قوانین و مقررات به تنهایی رمز موفقیت بخش تعاونی نیست و آموزش و پرورش می تواند تحول سازنده ایجاد کند.
چندی پیش تفاهم نامه همکاری مشترکی بین وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی و وزارت آموزش و پرورش با هدف تالیف کتاب و کتاب درسی با محوریت الگوی همکاری و ترویج فرهنگ مشارکت و کارآفرینی در مدارس هدف از این تفاهم نامه ایجاد و اجرای ردیف های 29، 30 و 31 مصوبات اجرایی سند توسعه تعاون بود که قبلاً توسط رئیس جمهور تصویب و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده بود.
بر همین اساس، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و حمایت اجتماعی ابراز امیدواری کرد که با امضای این تفاهم نامه زمینه ایجاد کتاب های درسی با محوریت الگوی همکاری و همچنین آموزش و ترویج فرهنگ تعاون در زمینه های نظری و نظری فراهم شود. در زمینه های عملی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اشتغال ایفای نقش می کنند.
به منظور توسعه و تحقق اهداف آموزش تعاونی در قوانین عالی «شورای تعاونی آموزش و پرورش» در ستاد وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی، استانداردهای آموزش فنی و حرفه ای تعاونی با همکاری آموزش فنی و حرفه ای تدوین می شود. . سازمان کشور.در حال حاضر تولید محتوای آموزشی مبتنی بر همکاری، توسعه برنامه های مشارکتی بر اساس مخاطب هدف، جذب و همکاری معلمان واجد شرایط برای آموزش تعاونی و اعتبارسنجی مراکز آموزشی تعاونی از جمله برنامه های پیشنهادی در حوزه مشارکت.
امیرحسین جوزی – مدیرکل ترویج و آموزش تعاون وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی از تشکیل شورای آموزش تعاون خبر داد و گفت: استانداردهای آموزش فنی و حرفه ای تعاونی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تدوین می شود. . .
وی مهمترین اهداف تشکیل شورای تعاونی آموزش و پرورش را تحقق مفاد قوانین بالادستی از جمله سند توسعه تعاون و پتانسیل این قانون برای اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی دانست. قانون اساسی، قانون بخش تعاون و لزوم هماهنگی برای استفاده از توانمندی های همه حوزه های تعاونی با تشکیل شورای همکاری آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
جوزی همچنین اتاق تعاون، بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون را از ظرفیت های بالقوه و بالفعل بخش تعاون دانست و افزود: راهبری، سازماندهی و بهره مندی از ظرفیت های سایر حوزه های آموزشی دولتی و غیردولتی است. همچنین می تواند به توسعه و گسترش آموزش و ارتقای تعاونی ها کمک کند. این کمک زیادی می کند.
بر اساس اعلام مدیرکل ترویج و تأسیس تعاونی وزارت کار، طرح استانداردسازی تعاونی ها در اولویت کاری شورای تعاون آموزش و پرورش و همچنین استفاده از روش های نوین آموزشی، ارتقای دانش تعاونی و توانمندسازی تعاونی ها از جمله دستاوردهای رهبری هیئت آموزش تعاون خواهد بود.
سطح تحصیلات مشاغل حرفه ای تعاونی باید در سطوح اصلی از جمله تعاونی ها، اتحادیه های تعاونی، اتاق های تعاون و برای رده های شغلی عمده و متخصصان حوزه تعاونی اعم از مدیرعامل، هیئت مدیره و بازرس در نظر گرفته شود.
در حال حاضر آموزش های تعاونی به صورت حضوری و مجازی در سراسر کشور انجام می شود و علاوه بر آموزش مجازی تعاونی که در قالب قراردادهای برون سپاری با مراکز و موسسات معتبر اجرا می شود، بخشی از این آموزش ها نیز از طریق سامانه آموزش به عنوان بخشی از آموزش جامع ارائه می شود. برنامه سامانه هوشمند بخش تعاونی https://taavoni.mcls.gov.ir به صورت آفلاین کار می کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، هدف گذاری شده برای سال 1402 در حوزه طرح تعاون، ارائه 550 هزار ساعت آموزش در سطح استانی به صورت مجازی و حضوری است.
انتهای پیام