مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ناوگان اتوبوسرانی را به سامانه تردد هوشمند مجهز کرده است اما همچنان اطلاعات عملکرد خود را بر اساس گزارش وضعیت مسافران به وزارت نفت گزارش می دهد.
کرامت ویسکرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیمادر مورد تخصیص سوخت به ناوگان حمل و نقل جاده ای از طریق سامانه هوشمند پایش تردد ناوگان (سپهتن): مزیت این سامانه این است که عملکرد واقعی ناوگان را بر اساس ناوبری و آنلاین محاسبه می کند و بر این اساس سوخت تخصیص می یابد. طبیعتاً صدور اسناد بار و مسافر به صورت دستی بسیار بهتر از وضعیت فعلی است و امکان صدور اسناد رسمی نیز وجود دارد.
وی افزود: دلیل تاخیر در اجرای این سامانه به دلیل بحث سرمایه گذاری است. این بدان معناست که ابتدا یک سرمایه گذار پیدا کنید. سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مناقصه ای را برای جذب سرمایه گذار برگزار کرد اما سازوکار اجرایی به این صورت است که کارآفرین با سرمایه شخصی خود این طرح را اجرا می کند و پس از صرفه جویی در مصرف گازوئیل، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت باید آن را تایید کند. که معادل سوخت صرفه جویی شده، سرمایه گذار قابل جبران باشد.
این مقام مسئول بیان کرد: این سازوکار مالی انتخاب پیمانکار را با مشکل مواجه کرده و همه سرمایه گذاری ها حاضر به فعالیت در این حوزه نیستند اما با وجود این سازمان راهداری حدود 15 هزار اتوبوس را به تجهیزات سپهتن مجهز کرده است.
بیشتر بدانید:
وی با اشاره به تغییر پیمانکار برای اجرای این پروژه و لزوم به روز رسانی سامانه کنترل ناوگان اتوبوسرانی ادامه داد: به روز رسانی این ناوگان در حال انجام است اما اطلاعات از سازمان راهداری به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منتقل شده است. همیشه بر اساس وضعیت مسافران است و اطلاعات انتقال بر اساس خروجی سیستم نیست.
آقای ویس کرمی گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مسئول آمار و گزارش عملکرد ناوگان حمل و نقل جاده ای به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برای تخصیص گازوئیل، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و سازمان ملی فرآورده های نفتی است. شرکت پخش. شرکت پخش محصول تنها موظف به تخصیص سوخت بر اساس این اطلاعات دریافتی است.