تحریم ها در حوزه حمل و نقل هوایی را خنثی کنیم
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: اقدامات موثری برای خنثی سازی تحریم ها در حوزه حمل و نقل هوایی انجام شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، سید کمال هادیان فر در مراسم اجرای هشت طرح هوایی و زیرساختی در فرودگاه مهرآباد اظهار کرد: در یک ماه اخیر که افتخار خدمت در این وزارتخانه را دارم، متوجه شدم اقدامات بسیار موثری در این زمینه انجام شده است. . میدانی و البته صبح امروز با شرکت در جلسه ای که در سازمان هواپیمایی داشتم، متوجه شدم که اقدامات موثری برای خنثی سازی تحریم ها در حوزه هوانوردی انجام شده است.
وی تاکید کرد: آنچه امروز در حوزه حمل و نقل هوایی باید مورد توجه قرار گیرد کلیدواژه ای به نام سرمایه اجتماعی است که مرکز توجه و تاکید مقام معظم رهبری است. در حوزه حمل و نقل هوایی باید خدمات توسعه یابد و در بخش های مختلف و خدمات فرودگاهی و هوایی فرهنگ سازی شود تا به این موضوع پرداخته شود تا همه بدانند برای حمل و نقل چقدر باید هزینه کنند، در حوزه نیز خدمات بهینه ارائه کنیم. حمل و نقل هوایی در این زمینه گام بردارید.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: باید شرایط به گونه ای باشد که بتوانیم به این سرمایه توجه کنیم. باید بتوانیم حوزه خدمات را در بخش های مختلف از خرید و فروش بلیط گرفته تا خدمات فرودگاهی توسعه دهیم. هر کسی که می خواهد از حمل و نقل استفاده کند باید بداند که چقدر هزینه های مادی و معنوی باید بپردازد. بسیاری از کشورها این کار را انجام می دهند و ما در این زمینه ها ضعیف هستیم.
بدون کوچکترین مزاحمتی جلو می رویم
محمد محمدی بخش – رئیس سازمان هواپیمایی کشوری – نیز در این مراسم گفت: امروز با توجه به شرایط سخت تحریم های ظالمانه علیه کشورمان، در حوزه منابع مالی با موانعی مواجه هستیم که این موارد از تاثیرگذارترین موارد است. . در بخش هوانوردی کار می کند، اما بدون کوچکترین خللی در حال حرکت هستیم. در شهریور و مهر سال 1400 همه دنیا متوجه شدند که صنعت هوانوردی ایران با مشکل مواجه خواهد شد، اما اکنون در اوج اعتبار و اقتدار خود همچنان به اقدامات موثر خود ادامه می دهند.
وی با بیان اینکه مهمترین مولفه صنعت هوانوردی ایمنی و امنیت است، افزود: این دو مولفه به وضوح مشخص شده است. ما در تمام زمینه های صنعت هوانوردی بدون هیچ وابستگی فعالیت می کنیم. هر جا که تحریم ها کاهش یافته به دلیل کار جهادی است که بی نتیجه مانده است و امیدواریم با توسعه ناوگان، ارائه تسهیلات و … رضایت مردم در حوزه هوانوردی را به دست آوریم.
طراحی سیستم فرودگاهی توسط کارشناسان کشوری
در ادامه رضا نخجوانی – مدیر عامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران – در این مراسم گفت: هشت پروژه امروز در فرودگاه مهرآباد افتتاح می شود که سه پروژه آن نرم افزار آموزش کنترلر و دو نرم افزار مرتبط با سامانه های فضایی کشور تهیه و اجرا شد. متخصصان فرودگاه کشورمان، این اتفاق افتاد.
ابراهیم مرادی – مدیر کل فرودگاه مهرآباد – همچنین با اشاره به افتتاح پروژه های فرودگاه مهرآباد گفت: یکی از پروژه هایی که امروز افتتاح می شود، شبیه ساز سه بعدی فرودگاه است. فرودگاه مهرآباد استانداردهای جهانی را ندارد.
وی صفر تا 100 مورد از این کارها را توسط متخصصان ایرانی انجام داده و پنج میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشت و افزود: قیمت نرم افزار یک شرکت هندی مستقر در امارات حدود 11 میلیون دلار بود که توانستیم. ساخت شبیه ساز فرودگاه مهرآباد با حدود 20 میلیارد تومان.
انتهای پیام