سایر موضوعات

تجلیل از 9 کارآفرین برتر در هشتمین دوره جشنواره کارآفرینی امین الضرب

هشتمین جشنواره کارآفرینی امین الضرب همزمان با یکصد و چهلمین سالگرد تاسیس اتاق بازرگانی تهران به عنوان موفق ترین نهاد بخش خصوصی قدیمی کشور در تالار وحدت تهران برگزار و از 9 کارآفرین برجسته تجلیل شد. .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هیئت داوران این دوره متشکل از 22 نفر از پیشکسوتان صنعت، فعالان تشکل ها، برگزیدگان دوره های قبلی امین الضرب، پیشتازان مجرب صنعت و بازرگانی است. چهره های علمی و نمایندگان بخش خصوصی در اتاق تهران، پرونده 720 کارآفرین را مورد بررسی و قضاوت قرار دادند. گفت: قضاوت اولیه با 10 شاخص در حوزه های صنعت، بازرگانی، بانک و بیمه، حمل و نقل، استارت آپ ها انجام شد. (کسب و کارهای جدید)، خدمات، اقتصاددانان، محققان و پیشکسوتان.

مسعود خوانساری، بنیانگذار جشنواره کارآفرینی امین الضرب گفت: ما به دنبال این بودیم که جشنواره تبدیل به محفلی برای نمایش تولیدکنندگان و صنعتگران برتر کشور شود و فعالان صنعت و تولید برای کسب رتبه در این جشنواره به رقابت بپردازند. و پس از برگزاری 8 دور به این هدف دست یافتیم.

خانم شیرزادی، فعال صنعت پسماند و منتخب نیشانت امین الضرب، نحوه ایجاد ارزش افزوده و تبدیل زباله ها به محصولات ارزشمند با استفاده از فناوری روز را در مجموعه خود توضیح می دهد.

اگرچه جشنواره امین الضرب مزین به نام کارآفرینی است، اما توجه به کیفیت و سلیقه مشتری علاوه بر رفع نیازهای مردم یکی از مهمترین شاخص های ارزیابی است. موسوی تولیدکننده محصولات بهداشتی برگزیده جشنواره کیفیت را مهمترین شاخص خط تولید خود می داند و اعتماد مردم به این خط است. فریدون مهبودی نیز معتقد است که ما محصولات دارویی تولید می کنیم که پاسخگوی نیاز مردم و جامعه باشد.

محمود نجفی عرب، رئیس اتاق تهران، شناخت کارآفرینان و پیشکسوتان صنعت را الگویی برای تازه واردان و جوانان در عرصه کسب و کار و تولید می داند و می گوید: جشنواره امین الضرب بستری است که به شما امکان استفاده از تجربیات را می دهد. از نام های بزرگ این صنعت

در هشتمین جشنواره کارآفرینی امین الضرب 3 نفر برنده تندیس امین الضرب و 6 نفر نشان امین الضرب شدند. در 8 دوره از جشنواره امین الضرب از 87 کارآفرین، پیشکسوت صنعت، شخصیت اقتصادی و فعال فرهنگی تجلیل شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا