اخبار سیاسی روز

تاکید رئیس قوه قضائیه بر حل و فصل پرونده های خانوادگی با رویکرد کدگذاری شده

وی افزود: در موارد مربوط به مشکل فوق الذکر که متأسفانه دامنگیر جامعه می شود، متوجه می شویم که کلاهبردار با وجود دستگیری به اتهام نافرمانی، یا از کشور فرار می کند و یا حتی از استرداد اموال مردم خودداری می کند و توسط مردم به دست نمی آید. پول آنها.” به دردسر می افتند و شکایت و شکایت کیفری می کنند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به عیادت دو نفر در این دیدار مردمی که در نقش میانجی از آشنایان و نزدیکان خود پول ریالی دریافت کرده بودند تا با انتقال این پول به ثالث در دبی از وی درهم دریافت کنند، اشاره کرد.

رأس ساعت 14 روز 4 آذرماه، رئیس قوه قضائیه با تعدادی از خانواده های محکومان امنیتی، حوادث آبان 1377 و جرایم عمومی برای چند ساعت گفتگو کرد. این جرایم عمومی و امنیتی بوده و از این تعداد 3 مورد به محکومان حوادث آبان ماه 1377 محول شده و با توجه به تناسب پرونده با درخواست متقاضیان، دستورات لازم را به دادگاه‌های ذی‌صلاح واحدها ابلاغ کرد.

رئیس قوه قضائیه علاوه بر مشارکت شخصی در قرار دادن جلسات مردمی در برنامه‌های کاری خود، مسئولان و مسئولان دادگستری مرکز و استان‌ها را نیز در سمت‌های مختلف و جلسات سخنرانی عمومی موظف به برگزاری منظم جلسات عمومی کرد. .

رئیس قوه قضائیه در این باره گفت: از این دو نفر که در نقش واسطه ظاهر شدند پرسیدم آیا مطمئن هستید که شخص ثالث مجوز داشته و صرافی بوده است؟ و آیا ضمانت لازم را از ایشان گرفتید؟ که پاسخ آنها به این سؤالات منفی بود. حال باید از خود بپرسیم که آیا این دو فرد مقصر نیستند؟
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: به گفته این دو مددجو، در این پرونده علیرغم تعدد قربانیان و دستگیری کلاهبرداران اصلی، پس از گذشت چند سال هنوز نتیجه ای حاصل نشده و مردم دریافتی نداشته اند. پول آنها.”

همزمان با لیالی پرفیض قدر، نشست مردمی حجت الاسلام محسنی اژه ای با هدف رسیدگی به سوالات و مشکلات مردم و مراجعه کنندگان به دادگستری به ویژه خانواده های زندانیان برگزار شد.

حجت الاسلام محسنی اژه ای در پایان این دیدار مردمی در سخنانی با تشریح برخی سوالات و مسائل مطرح شده از سوی مددجویان، بر حل و فصل مسائل خانوادگی با اتخاذ رویکرد آیین نامه خداوند، صلح و سازش و گذشت طرفینی که دارای ماه مبارک رمضان ثواب آن دوچندان است، گفت: در جلسه مردمی امروز تعدادی از مددجویان مسائل خانوادگی مانند غذای مستمری، جهیزیه و درگیری زوجین را مطرح کردند. ما معتقدیم که بسیاری از این مشکلات را می توان با صلح و سازش حل کرد و در نتیجه از رنج خود خانواده ها کاسته و از کار دستگاه قضایی کاسته شد.

20 اسفند سال گذشته حجت الاسلام محسنی اژه ای با حضور در مرکز روابط عمومی قوه قضائیه با 18 نفر از مراجعین به دادگستری گفت و گو کرد و ضمن اطلاع از مسائل و مشکلات آنها، دستورات مقتضی را به صورت موردی صادر کرد. به عنوان مثال رئیس قوه قضائیه مجلس شورای اسلامی در همین جلسه با روسای قوه قضائیه استان های تهران، اصفهان و مرکزی تماس گرفت و دستور پیگیری سریع سه درخواست و درخواست مردمی را صادر کرد.

همچنین در 12 مرداد ماه سال گذشته حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای با تعدادی از افراد در محل کار خود و همچنین خانواده های محکومان اغتشاشات آبان 98 دیدار و گفتگو کرده بود.

دو نفر از مراجعان به وکالت از یک پرونده چند شاکی مدعی شدند که پول ریالی از شهروندان گرفته و به فردی که مجوز و صرافی برای دریافت درهم در کشور دیگری ندارد داده اند و وی نیز کلاهبرداری کرده است. ; رئیس قوه قضائیه به دو مددجو یادآور شد که با اقدامات غیرقانونی خود برای مردم، خود و قوه قضائیه مشکل ایجاد کرده اید.

در این دیدار علنی، یک شهروند ایرانی مقیم آمریکا که مطالبه خسارت وی پنج سال در شعبه اول دادگاه به تعویق افتاد، با حجت الاسلام محسنی اژه ای دیدار و دستور رسیدگی به موضوع توسط رئیس قوه قضاییه صادر شد. در اسرع وقت. ، رسیدگی سریع و دقیق به پرونده های در حال رسیدگی را از اولویت های دستگاه قضایی دانست.

رئیس قوه قضائیه در پایان به مراجع ذیصلاح قضایی دستور داد تا پرونده دستگیرشدگان اغتشاشات آبان ماه سال 98 مجدداً بررسی شود تا مشمولان آزادی مشروط یا عفو از جهات جبرانی بهره مند شوند.

20 بهمن ماه سال گذشته رئیس قوه قضائیه به مدت 17 ساعت با 17 نفر از مددجویان از جمله محکومان امنیتی و خانواده آنها، تعدادی از مالباختگان پرونده های چند شاکی، اصحاب دعوی در بیمه و سایر مدعیان دیدار و گفتگو کرد.

بر این اساس کلیه مقامات ارشد و قضایی به تناوب، هفتگی و در روزهای معین روزانه ضمن حضور در مرکز روابط عمومی دادگستری با مردم و مراجعین به مراجع و مراکز قضایی جهت رفع مشکلات دیدارهای مستقیم و بدون واسطه دارند. مشکلات حقوقی مردم اقدامات لازم و قانونی را ترتیب می دهد.

رئیس قوه قضائیه سپس به مشکل کلاهبرداری از افراد اشاره کرد که درصد قابل توجهی از پرونده های پرمخاطب را تشکیل می دهد و بارها توسط مراجعین در جلسات علنی تکرار می شود و امروز سه نفر از مراجعین در این خصوص سوالاتی را مطرح کردند. : توصیه و هشدار جدی ما به مردم این است که سرمایه و دارایی خود را ناآگاهانه در اختیار افراد غیر خودی قرار ندهند و برای اخذ مجوز و محل کسب و همچنین اخذ تضمین های لازم و معتبر اقدام کنند.

به گزارش ای بی اس نیوز، مرکز رسانه ای دادگاه ها گزارش داد:

رئیس قوه قضائیه بر حل و فصل پرونده های خانوادگی با رویکرد خدادادی تاکید کرده است.

ارتباط مستقیم و مستقیم با متن مردم یکی از رویکردهای اصلی حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای است و سیاست مدیریتی وی در دوره پس از انتصاب به ریاست قوه قضائیه مؤید اعتقاد و احترام کامل ایشان به برقراری «ارتباط مستقیم و مستقیم با قوه قضائیه» است. مردم و مشتریان عدالت را رعایت کنید و از نزدیک به نظرات و مشکلات آنها گوش دهید.

در این جلسه علنی، رئیس قوه قضائیه پس از استماع درخواست های متقاضیان و بررسی پرونده آنها، با عنایت به جوانب قانونی و تناسب ارکان درخواست ها و درخواست های متقاضیان، دستورات لازم را صادر کرد. به واحدهای قضایی ذیصلاح.

اما جلسات علنی رئیس قوه قضاییه نیز به شکل های مختلف برگزار می شود. از جمله دیدارهای مردمی در سفرهای استانی، بازدید میدانی از مراجع و مراکز قضایی و همچنین ملاقات مستقیم و بدون واسطه با مراجعین به روابط عمومی قوه قضائیه و همچنین حضور در مساجد و جلسات مستقیم با مراجع قضایی. جمعیت

حجت الاسلام محسنی اژه ای در این دیدار که در ادامه دیدارهای مردمی با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم و همچنین آسیب شناسی فرآیندها و رویه ها در واحدهای قضایی برگزار شد، با 13 نفر از مراجعین به قوه قضائیه در ساختمان دیدار و گفتگو کرد. قوه قضائیه را ارتقاء داده و ضمن آگاهی از مسائل و مشکلات آنها به صورت موردی دستورات مقتضی را صادر کردند.

یکی دیگر از موکلان که یکی از بستگانش به دلیل داشتن شاکی خصوصی در زندان به سر می برد، به صورت الکترونیکی درخواست عفو یا صدور حکم صادر کرد که رئیس قوه قضائیه در این خصوص خاطرنشان کرد.

رئیس قوه قضائیه گفت: متاسفانه با وجود تذکرات و تذکراتی که داده می شود، روند اعتماد افراد به افراد سودجو و غیر متخصص و واگذاری اموال آنان بدون اخذ ضمانت نامه های لازم و معتبر و پیدایش پرونده های مدعی فراوان ادامه دارد. “

در این دیدار علنی یکی از مددجویان تقاضای آزادی فرزندش را که به دلیل موضوع نفقه و دیه در حال گذراندن دوران محکومیت خود در زندان است، خواستار آزادی وی شد. 23 رمضان.

absnews

دعاوی خانوادگی، دعاوی و اختلافات خانوادگی زندانی از قبیل « مطالبه و اجرای مهریه » و « نفقه و مخارج زندگی زوجه »؛ مشکلات حقوقی یک شهروند ایرانی مقیم آمریکا; پرونده پرحجم کلاهبرداری و یک پرونده امنیتی از جمله مواردی بود که در جلسه علنی رئیس قوه قضائیه مطرح شد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای مجدداً به مردم توصیه کرد از سپردن اموال و دارایی‌های خود به افرادی که نمی‌شناسند خودداری کنند و در صورت سپردن پول خود به دیگران، ضمانت لازم را بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *