تامین ۶۵ درصد محصولات مورد نیاز صنایع دفاعی توسط بخش خصوصی
وی خاطرنشان کرد: میزان معاملات با دانشگاه شریف از 900 میلیارد تومان به 21 میلیارد تومان رسیده است.
فرحی با اشاره به همکاری این موسسه با گروه های علمی و دانشگاهی خاطرنشان کرد: تاکنون 10 موسسه فضایی در دانشگاه های مشهد، اهواز، تبریز، کرمان، اصفهان، تهران، امیرکبیر، خواجه نصیرالدین و علم و دانش تاسیس کرده ایم. فناوری و شریف.
وی افزود: سالانه بالغ بر 10 تریلیون تن محصول دریافت می کنیم که 65 درصد آن از بخش خصوصی است که شامل محصولاتی مانند قطعات و زیرساخت ها می شود.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اعلام کرد: ۶۵ درصد محصولات مورد نیاز صنایع دفاعی توسط بخش خصوصی تامین میشود.
وی افزود: تاکنون 24 درصد از سند توسعه فضایی کشور و 50 درصد از برنامه 10 ساله اول فضایی کشور تکمیل شده است.
انتهای پیام/
فرحی با اشاره به تجربه کشور در پرتاب موفق ماهواره امید، یادآور شد: امروز پس از گذشت 13 سال از این پرتاب، کشور به بلوغ فناوری در این زمینه رسیده است و حضور بخش خصوصی در این صنعت بوده است. درست شد.”
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به مصوبات جلسه اخیر شورای عالی فضایی خاطرنشان کرد: اختصاص 500 میلیون دلار برای حوزه فضایی از مصوبات این جلسه است و مقرر شد تا محدوده کار صنعت را تعیین کنید.
به گزارش ای بی اس نیوز سردار سرتیپ پاسدار سید مهدی فرحی امروز در ایام امید فسا که به مناسبت روز ملی فضا در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با اشاره به برنامههای توسعه سند توسعه فضا و برنامه فضایی کشور، افزود: افق 1404 و قرار گرفتن آنها در مدار سان سانگ با وضوح کمتر از 10 متر و دسترسی به ماهواره های مخابراتی در مدار زمین از اهداف این اسناد است که متاسفانه هنوز محقق نشده است اما بارقه های امیدی در این زمینه ایجاد شده است. صنعت فضایی
فرحی حمایت ها و توجهات حداقلی و نگاه های محدودکننده را از دلایل عدم تحقق کامل اسناد بالادستی صنعت فضایی برشمرد و یادآور شد: خوشبختانه امروز که صحبت می کنیم بارقه های امیدی به وجود می آید که نمونه آن را شورای عالی می توان مثال زد. ” یک شکاف پس از یک وقفه 8 و نیم ساله مشاهده شد.