مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: اکنون عرضه سوخت کشور مطابق با استانداردهای جهانی و کیفیت بنزین مطابق با مصوبه سازمان محیط زیست و استانداردهای کیفی کشور است.
به گزارش ای بی اس نیوز، جلیل سالاری امروز در آیین اجرای اولین تفاهم نامه سه جانبه نوسازی و تقویت ناوگان حمل و نقل فرآورده های نفتی کشور، با بیان اینکه در چهار سال گذشته تامین سوخت مایع نیروگاه های کشور انجام شده است، گفت: و صنایع 100 درصد کرد: ما به دنبال توسعه خطوط لوله برای تامین سوخت پایدار در کشور هستیم و خطوط لوله از 16000 کیلومتر به 21000 کیلومتر افزایش خواهد یافت.
سالاری با بیان اینکه نگاه ما تنوع بخشی به سبد حمل و نقل است، گفت: با توجه به افزایش مصرف زیرساخت ها باید توسعه یابد که در این راستا علاوه بر ناوگان زمینی، ناوگان ریلی را نیز توسعه داده ایم.
وی افزود: ظرفیت ذخیره سازی فرآورده های نفتی در کشور را به 16 میلیارد لیتر و ذخایر استراتژیک را به 45 تا 60 روز افزایش می دهیم. علاوه بر حمل و نقل زمینی و خطوط لوله، بخش راه آهن را نیز برای حمل فرآورده های نفتی فعال کرده ایم تا روزانه 30 تا 35 میلیون لیتر در شرایط خاص جابه جا شود.
وی با بیان اینکه باید به مدیریت مصرف انرژی توجه کنیم، گفت: با ورود خودروهای جدید به ناوگان حمل و نقل سوخت کشور، مصرف سوخت کاهش می یابد.
وی با بیان اینکه صنایع و نیروگاه ها باید از مسیر رانت انرژی خارج شده و به سمت بهینه سازی مصرف حرکت کنند، گفت: اگر بهینه سازی صورت نگیرد، افزایش تولید نمی تواند عدم تعادل انرژی در کشور را جبران کند.
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی افزود: با بهره برداری از پروژه پالایشگاه اصفهان 55 میلیون لیتر گازوئیل استاندارد یورو وارد چرخه حمل و نقل شده و سوخت یورو 4 و 5 به سنگین عرضه شده است. وسایل نقلیه ای که از نظر استانداردهای زیست محیطی و آلایندگی آن چیزی که لازم است را دارد.
سالاری با اشاره به کمبود گاز در زمستان گفت: 600 میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی مصرف می شود که این مصرف زیاد باعث مصرف سوخت مایع در صنایع و نیروگاه ها شده است.
انتهای پیام
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی مصرف 10 میلیارد لیتر گازوئیل در نیروگاه ها را بیان کرد و گفت: اکنون ظرفیت 6 میلیارد لیتر سوخت را در برق نیروگاه ها ایجاد کرده ایم تا بتوانند از آن در نیروگاه ها استفاده کنند. در صورت کمبود گاز، اینها منابع ملی هستند و باید به سمت سود و ایجاد ارزش افزوده حرکت کنیم.
مدیر کل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی سیاست تجهیز و ارتقای ناوگان را با توجه به رشد مصرف عنوان کرد و گفت: ناوگان حمل و نقل توزیع فرآورده ها از نظر قدمت، سابقه و سطح در رتبه اول قرار دارد. نوسازی و با توجه به شعاع حمل و نقل فرآورده سوختی باید از امنیت لازم برخوردار باشد، اکنون صنعت کشور به ظرفیت استفاده از ناوگان ملی رسیده است.
به گفته مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی، 6 میلیارد لیتر ظرفیت ذخیره سازی در نیروگاه های سراسر کشور ایجاد شده است تا مشکلی برای تامین سدهای جایگزین وجود نداشته باشد.
سالاری با اشاره به افزایش تعرفه ناوگان حمل و نقل بیان کرد: موفق به جذب ناوگان شده ایم و بیش از 58 درصد چرخه سوخت از طریق حمل و نقل زمینی انجام می شود.
وی با اشاره به تحویل 500 دستگاه خودروی تانک گفت: ناوگان جاده ای نیازمند نوسازی و ایمنی است. این ناوگان مجهز به طرح کهاب است، طرح کهاب باید در چرخه انتقال و توزیع اجرا شود، امسال 200 مخزن برای اتصال به طرح کهاب تعهد داشتیم، اما با این اقدام 500 دستگاه خودروی تانک می شود. با طرح کهاب تحویل داده شد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز