رشید فرخی با بیان اینکه خرما به اندازه کافی وجود دارد، گفت: انجمن اعلام کرده است که آمادگی دارد به وزارت جهاد کشاورزی مقدار لازم خرما را درب سردخانه ها در مبادی خروجی با قیمت مناسب عرضه کند.
رئیس انجمن ملی خرمای ایران درباره میزان مصرف ماه مبارک رمضان گفت: از کل خرمای تولیدی کشور حدود 30 درصد صادرات و 70 درصد مصرف داخلی شامل 40 درصد کل است. مصرف به ماه مبارک رمضان مرتبط است.
absnews
وی افزود: در سال 1399 حدود 270 هزار تن به ارزش 300 میلیون دلار صادرات داشتیم و هدف اصلی صادرات ما کشورهای اروپایی است.
بر اساس اطلاعات بازار، قیمت هر کیلوگرم خرمای مضافتی بین 35 تا 40 هزار تومان، خرمای خاصویی بین 65 تا 90 هزار تومان، خرمای پیارم بین 120 تا 150 هزار تومان و خرمای زاهدی بین 38 تا 50 هزار تومان است.
وی افزود: همچنین با ارائه خدمات نوبت دهی به روزه داران در فروشگاه های زنجیره ای با سود معمول و قیمت های مناسب موافقت شده است.
رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: به همین منظور جلساتی با معاونان تنظیم بازار جهاد کشاورزی و میادین میوه و تره بار شهرداری برگزار شده و آمادگی خود را برای عرضه مستقیم کالا اعلام کرده ایم. و مقرر شد مبلغی که می خواهند تاریخ ارائه شود معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه با توجه به تورم در چهار سال گذشته، خرما کمترین افزایش قیمت را داشته است، افزود: اگر خرما با قیمت های غیرعادی عرضه می شود، باید جایگاه دستگاه های تنظیم و نظارت بر بازار وارد شود.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محسن رشید فرخی رئیس انجمن ملی خرمای ایران درباره خرمای مورد نیاز ماه مبارک رمضان افزود: در سال 1400 یک میلیون و 250 هزار تن خرما در سال تولید شده است. کشور مانند هر سال است و ما در این زمینه کم نداریم.»