بر اساس گزارش ها، بیش از 288000 کارآموز واجد شرایط در تابستان امسال در دوره های مهارتی، فنی و حرفه ای شرکت کردند.
به گزارش ای بی اس نیوز، طبق آمار بیش از 40 درصد مراجعه کنندگان به مراکز فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند. کارشناسان بازار کار یکی از نقاط ضعف اشتغال فارغ التحصیلان را نداشتن مهارت های لازم در بازار کار می دانند و فواید آموزش های مهارتی و دوره های فنی و حرفه ای برای جوانان را در کمک به آنان موثر می دانند. وارد بازار کار شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، در حال حاضر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان متولی آموزش های غیررسمی حرفه ای با رعایت استانداردهای ملی و بین المللی وظیفه ارائه آموزش فنی و حرفه ای و تربیت نیروی ماهر و نیمه ماهر را بر عهده دارد.
در بین استانهای کشور، اصفهان، فارس و خراسان رضوی و پس از آن تهران، خوزستان و آذربایجان شرقی بیشترین سهم دانشجویان واجد شرایط را دارند. کمترین تعداد فارغ التحصیلان مرکز صلاحیت مربوط به استان های قم، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی، قزوین و کردستان است.
بر اساس گزارش عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای، تعداد دانش آموزان واجد شرایط و فارغ التحصیلان مراکز فنی و حرفه ای دولتی در سه ماهه دوم سال 1401 بیش از 288 هزار و 790 دانش آموز بوده است. این آمار در مقایسه با سه ماهه اول امسال بیش از 82000 نفر افزایش حقوق داشته اند.
انتهای پیام
گروه های هدف آموزش حرفه ای شامل جویندگان کار، کارکنان بنگاه های اقتصادی، اتحادیه ها و اصناف، دانشجویان و فارغ التحصیلان، دانشجویان، سربازان وظیفه، ساکنان مناطق محروم، مناطق مرزی و سکونتگاه ها کارگران غیررسمی، گروه های آسیب پذیر مانند زنان سرپرست خانوار و شاغل هستند. فرزندان. ، زنان خانه دار. ، افراد دارای معلولیت، روستائیان و عشایر، زندانیان و خانواده های آنها، معتادان در حال بهبودی، افراد آسیب دیده اجتماعی، اتباع خارجی و مربیان سایر کشورها.
سازمان آموزش فنی و حرفه ای دارای بیش از 640 مرکز آموزشی دولتی با 5400 مرکز همجوار کارگاهی و 12000 آموزشگاه خصوصی است و حرفه آموزی، پژوهش، تولید استانداردهای آموزشی و ارزیابی نیروی کار از ماموریت های اصلی این سازمان است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز