تأثیر معکوس مهاجرت پزشکان بر گردشگری پزشکی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی گفت:

محمد طهماسبی گفت: موج مهاجرت دندانپزشکان به کشورمان به حدی افزایش یافته که تعدادی از آنها به اربیل عراق سفر کرده اند در حالی که سال گذشته بیماران خارجی سوار بر هواپیمای ایرانی و حداقل یک هفته در ایران ماندند و چرخ. اقتصاد کشور به حرکت در آمد.
دکتر محمد طهماسبی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار آنا در خصوص وضعیت گردشگری پزشکی گفت: ایران در سال های گذشته قطب گردشگری پزشکی در منطقه بود و می توان گفت که در همه زمینه ها از قلب و مغز گرفته تا دندانپزشکی بیمارانی از کشورهای حوزه خلیج فارس به ایران می آیند. قبلاً آمدند، در زمینه دندانپزشکی، به دلیل پزشکان ارزانتر و حرفه ای، مشتریان زیادی از اروپا، آمریکا و حتی انگلیس داشتیم.
وی ادامه داد: با وجود افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش پول ملی، تعداد مشتریان باید افزایش می یافت، اما در واقع متوجه شدیم که تعداد مشتریان به دلیل مهاجرت پزشکان ما به یک سوم کاهش پیدا کرده است. همان کشورها.”
طهماسبی افزود: مهم ترین دلیل مهاجرت مالی است در حالی که یک پرکردن ساده دندان در کشورهای منطقه 200 دلار هزینه دارد اما در ایران یک میلیون و 500 هزار تومان است و فرهنگ کشورهای همسایه نسبت به کشور خودمان مناسب تر است. “.
وی با اشاره به آماری که اخیرا از مهاجرت پزشکان اعلام شده است، گفت: موج مهاجرت در ماه های اخیر به قدری افزایش یافته است که تعدادی از همکاران ما به اربیل عراق سفر کرده و در آنجا مشغول به کار شده اند، چرا که سال گذشته همین بیمار مجبور به انجام این کار شده است. سوار هواپیمای ایرانی شود و حداقل برای پزشکانی که یک هفته در کشورمان ماندند و اقتصاد و اشتغال کشور را به حرکت درآوردند اما الان تمام کارهای دندانپزشکی را در شهر خودش انجام می دهد و با توجه به اطلاعاتی که من دارم متخصصان دیگر هستند. همچنین مهاجرت می کند.
طهماسبی بیان کرد: این سرمایه های کشور است که سال ها در آنجا خرج می شود اما شرایط اقتصادی، کاهش ارزش پول ملی و کاهش مشتریان این سرمایه ها را مجبور به مهاجرت کرده است.
absnews