“تأثیر لجستیک و زنجیره تامین” فرا سازمانی است و نیاز به همکاری سایر بخش ها دارد
انتهای پیام
وزیر علوم با بیان اینکه در مجامع علمی بین المللی تاثیر لجستیک و زنجیره تامین از چهار زاویه اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و فناوری بررسی می شود، گفت: طبیعتا این سوالات کلان، میان رشته ای و نیازمند همکاری سایرین است. بخش ها .
به گزارش ای بی اس نیوز، در پیام دکتر محمدعلی ذوالفیگل در افتتاحیه سومین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار می شود: از صنعتگران، فرهیختگان، نخبگان دانشگاهی و دانشگاهی تجلیل می کنم و از تمامی عزیزانی که برای برپایی سومین دوره جوایز ملی لجستیک و زنجیره تامین زحمات زیادی کشیدند، تشکر و قدردانی می کنم. .
زلفی گل خاطرنشان کرد: در مجامع علمی بین المللی تاثیر لجستیک و زنجیره تامین از چهار زاویه اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و فناوری بررسی می شود. البته این موضوعات کلان بین رشته ای است و نیاز به همکاری سایر ادارات دارد. وزارت علوم علاوه بر تلاش برای بازنمایی آثار اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی از طریق دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی خود، به نحوی خاص، خود را متعهد میداند تا حوزه فناوری را از طریق توسعه دانش بنیان و ایجاد دانشهای جدید به بهرهوری برساند. فنآوریها، مطالعات پژوهش محور و ارائه نوآوریهای فرآیندی و همچنین همکاری کارشناسان دانشگاهی و صنعتی در بستری مانند جایزه ملی تعالی لجستیک و زنجیره تامین.
وی افزود: تلاش نظام آموزش عالی کشور علاوه بر وظیفه ذاتی خود برای تربیت نیروهای شایسته، معطوف به ارائه الگوها و الگوهای بومی است تا بتواند به یک نظام علمی تبدیل شود. صنعت. تاکنون گامهای مهمی در این راستا برداشته شده است و نمونهای از همکاریهای مشکلمحور، مشارکت با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای رفع یکی از مشکلات مهم و اساسی صنعت یعنی حوزه لجستیک و تامین است. زنجیر. این امر از طریق ایجاد «جایزه ملی تعالی» مرتبط با این رشته با محوریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شد.
وزیر علوم گفت: در نهایت در افتتاحیه سومین دوره جایزه ملی تعالی لجستیک و زنجیره تامین، امیدوارم با گسترش این جایزه، نظام حکمرانی کشور به این مقوله مهم توجه بیشتری داشته باشد. و اینکه این جایزه با همکاری نهادهای ذیربط می تواند سهم مهمی در رشد و توسعه داشته باشد. اقتصاد کشور باید با حل مشکل اساسی اقتصاد یعنی مدیریت پرهزینه زنجیره تامین تجاری کشور حل شود.
وزیر علوم گفت: پژوهشگران دانشگاهی ما با مطالعه عمیق و بررسی جوایز ممتاز این رشته در سطح جهانی، موفق به ارائه الگوی بومی در این حوزه شده اند که بر اساس آن جایزه ملی تعالی لجستیک بر مبنای آن است. و زنجیره تامین این جایزه علاوه بر تلاش برای ترویج فرهنگ علمی لجستیک و زنجیره تامین در بنگاههای اقتصادی، شرکتها را بر اساس معیارهای طراحیشده ارزیابی میکند و متعهد میشود گزارش ارزیابی نقاط ضعف و قوت را به منظور بهبود مجموعههای مشارکتکننده ارائه کند. . .