ای بی اس نیوز/زنجان رئیس شورای ملی زیتون ایران گفت: تامین آب پایدار باید در دستور کار وزارتخانه های جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و سایر دستگاه های حاکمیتی قرار گیرد.
مهدی عباسی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره وضعیت کشت زیتون در شهرستان طارم اظهار کرد: اولین مشکل در خصوص کشت زیتون در شهرستان طارم نبود آب پایدار برای باغات 7 هزار هکتار از باغات پایین دست است. از شهر طارم در آستانه ریزش و خشک شدن هستند که زنگ خطری جدی برای استانی است که با اختلاف قابل توجهی نسبت به سایر استان ها رتبه اول تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: مسئولان باید تلاش کنند تا آب پایدار مورد نیاز را تامین کنند، نیاز امروز ما فضای تامین آب پایدار است. یکی دیگر از مشکلات مربوط به کشت زیتون در طارم، دلالی است. در سرتاسر دنیا واسطه هایی وجود دارد، اما سازماندهی این افراد مهم است. واسطه هایی که امروز به نام تامین کننده کار می کنند باید خودشان را ساماندهی کنند، شرکت شهرک صنعتی باید هرچه سریعتر در خصوص پساب های شهرک و شهرک وارد عمل شود.
رئیس انجمن زیتون استان زنجان تنها چیزی که می تواند صنعت زیتون را نجات دهد بحث بهره برداری است، ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات و خطرات زیست محیطی که وجود دارد نیازمند کسب و کار نواحی صنعتی برای رفع مشکل فاضلاب هستیم. برای ساکنان شهر طارم. مشکل واحدهایی که برای بسته بندی و فرآوری زیتون آمده اند و مجبور به واسطه گری و فعالیت بدون هویت شده اند باید حل شود تا با علامت گذاری و بسته بندی محصول طارم هویت داده و تحت پوشش دولت قرار گیرد. حمایت کردن.
عباسی با بیان اینکه صرفاً به دلیل سوء مدیریت و هزینه هایی که باید صرف تصفیه خانه ها و فاضلاب شود، چندین میلیارد تومان ارزش افزوده را از دست می دهیم، گفت: امروز اینطور نیست، این است که با تشکیل جلسه و انتشار اطلاعات مشکل حل نخواهد شد. ، فقط تصفیه خانه فاضلاب ساخته شود. اجازه دهید واحدها ترخیص شوند و فعالیت کنند. علاوه بر این، به دلیل عدم برندسازی، همه مردم ایران نگران زیتون هستند، زیرا تقلب در این زمینه افزایش یافته است، وقتی فردی هویت ندارد، مشکلات اجتماعی، اقتصادی و ایمنی به وجود می آید و این موضوع در مورد زیتون طارم نیز صدق می کند. .
وی تاکید کرد: مشکل سد شهریار باید حل شود تا صاحبان باغات و پروژه های نیمه تمام بتوانند به وظایف خود عمل کنند. در استان زنجان هیچ سدی بر روی رودخانه غزال اوزن ساخته نشده است. اگر مشکل آب حل نشود 7 هزار هکتار از باغات استان از بین می رود و این هشدار را باید به گوش همه برسانند.
انتهای پیام