اخبار اقتصادی روز

بیش از 833000 نفر در کشور آموزش حرفه ای دریافت کردند

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در پایان گفت: درست است که در آینده شغل از بین می رود اما 78 میلیون شغل جایگزین می شود و مشاغل جدید نیازمند مهارت آموزی و توسعه هستند و نیازمند مشاغل نوظهور هستیم. در آینده و تکنولوژی پروژکتور را بررسی کنید و آموزش های لازم را بر اساس آن ارائه دهید.

معاون وزیر کار گفت: سطح مهارت شهروندان یک دغدغه بزرگ است، اما این نیز بسیار مهم است که از مهارت‌های مناسبی برخوردار باشند که می‌تواند اشتغال‌زایی افراد را افزایش دهد و به ایجاد شغل کمک کند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به بیش از 833 هزار نفر از داوطلبان آموزش های واجد شرایط در 6 ماهه نخست امسال خبر داد.

وی با اشاره به نقش مهم اتحادیه های صنفی در آموزش مستقیم محیط کار واقعی گفت: آموزش و مهارت آموزی نیروی کار را در مراکز و بین کارگاه های همجوار پیگیری می کنیم و 87 هزار و 857 نفر را در دوره 6 ماهه نخست امسال پیگیری می کنیم. موفق به کسب و تکمیل مهارت های مورد نیاز در زمینه صنایع، اتحادیه ها، شرکت ها و غیره شده اند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: مولفه های شکل گرفته در بازار کسب و کار در دنیا که تأثیر متقابلی در توسعه کشورها و جوامع دارد، در واقع آینده نه چندان دور اشتغال، تولید و بازار شرکت ها را به تصویر می کشد. و افراد به عنوان جویای کار در آینده باید بتوانند با ایجاد موقعیت های جدید متناسب با فرصت شغلی، مهارت های لازم برای مشاغل جدید را کسب کنند و از این طریق امکان و شانس اشتغال خود را در آینده افزایش دهند، بنابراین اشتغال و شایستگی را افزایش دهند. استانداردهای این سازمان بر اساس این عناصر تدوین خواهد شد.

حسینی نیا با تاکید بر ارتقای منزلت و صلاحیت حرفه ای مربیان در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: مربیان بازیگران اصلی در عرصه حرفه آموزی و زمینه ساز دستیابی به سطح دانش و مهارت نیروی کار کشور هستند. و ارائه آموزش های حرفه ای در این سازمان تا 27 997 توسط مربی واجد شرایط انجام می شود.

حسینی نیا افزود: مولفه های شکل گرفته در بازار کسب و کار در دنیا که تأثیر متقابلی در توسعه کشورها و جوامع دارد، در واقع آینده نه چندان دور اشتغال، تولید و بازار کسب و کار و مردم را به عنوان جویندگان آینده شغلی به تصویر می کشد. باید بتواند با توجه به فرصت های شغلی، موقعیت های جدید ایجاد کند، مهارت های لازم برای مشاغل جدید را کسب کند و در نتیجه امکانات و شانس اشتغال در آینده را افزایش دهد.

انتهای پیام

وی با اشاره به 10 هزار و 96 عنوان استاندارد در قالب اشتغال و مهارت، گواهینامه حرفه ای و مهارت های ایرانی در این سازمان، گفت: 129 هزار و 158 زن و 273 هزار و 287 مرد در بخش عمومی و 288 هزار و 414 زن و 142 هزار و 440 مرد از بخش خصوصی در این آموزش ها ثبت نام کردند و پس از گذراندن مراحل آموزشی برای سنجش مهارت معرفی شدند.

به گزارش ای بی اس نیوز، غلامحسین حسینی نیا، داشتن مهارت را بخش مهمی از فرآیند دستیابی به موفقیت در زندگی دانست و افزود: در شش ماهه نخست سال 430 هزار و 854 نفر در بخش خصوصی (موسسات کارآموزی رایگان) و 402 هزار نفر در بخش خصوصی بخش دولتی موفق به کسب مهارت های فنی و حرفه ای شد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توسعه مراکز آموزشی در محیط کار واقعی را از دیگر برنامه های موثر این سازمان در زمینه اشتغال پذیری و پایداری کار عنوان کرد و اشتغال با همکاری شرکت های بزرگوار کشور را تجربه کرد. و بررسی ها نشان می دهد که بهترین روش آموزش در محیط کار واقعی است و 30 درصد آموزش های حرفه ای ارائه شده توسط این سازمان به صورت تئوری و 70 درصد آموزش ها به صورت عملی بوده و افراد در محیط کار آموزشی واقعی به واحدهای کارگاهی معرفی می شوند. و تحت پوشش بیمه حوادث هستند. طبق آمار بیش از 80 درصد این افراد جذب بازار کار می شوند و این طرح باعث افزایش بهره وری ملی می شود.

وی کسب بهترین نتایج را منوط به بهترین عملکرد و کسب بهترین عملکرد را منوط به بهترین مهارت ها دانست و گفت: این سازمان با هدف ارائه 19 گروه آموزش حرفه ای غیررسمی در بخش دولتی و خصوصی و آموزش های حرفه ای در 646 کشور فنی و حرفه ای را بر عهده دارد. آموزش حرفه ای (شعبه های ثابت و شهری)، 4803 کارگاه و 12 هزار و 144 آموزشکده فنی و حرفه ای آزاد فعال در ثبت نام کارآموزان با هدف تشکیل نیروی کار ماهر و نیمه ماهر و گسترش کارنامه مهارتی انجام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *