بیشتر مشکلات منع آمد و شد ناشی از نقض قانون است
کامبیز نوروزی در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، در ارتباط با اظهارات رئیس دادگستری در خصوص سازماندهی ممنوعیت خروج ، اظهار داشت: “ممنوعیت خروج افراد منوط به تصمیم دادگاه است.. نوعی ممنوعیت خروج وجود دارد که برای اقشار خاصی از جامعه که نمی توانند بدون اجازه خاص کشور را ترک کنند ، اعمال می شود ، مانند زنان متاهلی که بدون اجازه شوهرشان اجازه خروج از کشور را ندارند.
انتهای پیام
وی با اشاره به اینکه برخی مواقع قوانین باعث سوء استفاده غیراخلاقی از سوی مردان شده است ، گفت: “ما حتی موردی داشتیم که همسر یک قهرمان ورزشی اجازه خروج از کشور را نداد که با حقوق زنان سازگار نیست.”
نوروزی ادامه داد: مشکل این است که اغلب مردم از حکم دادگاه مبنی بر ممنوعیت خروج آنها مطلع نمی شوند. قاعده این است که افراد باید از هرگونه تصمیم دادگاه علیه آنها مطلع شوند تا بتوانند از حقوق خود دفاع کنند.
نوروزی در پاسخ به این س whetherال که آیا خلاء قانونی در این زمینه وجود دارد؟ وی گفت: “در بسیاری از موارد هیچ خلاء قانونی وجود ندارد.” در بسیاری از نقاط قوانین وجود دارد ، اما همان قانون رعایت نمی شود.
وی با تأکید بر اینکه ممنوعیت خروج منوط به دستور دادگاه است ، گفت: روش بد این است که شخص از ممنوعیت خروج مطلع نمی شود. به عنوان مثال ، طلبكار بر بدهكار مقررات منع رفت و آمد اعمال می كند ، در این صورت مرجع قضایی باید دستور دهد. گاهی اوقات ، به درخواست پلیس ، قاضی می تواند طی یک پرونده حکم دادگاه را صادر کند ، اما مشکل ، همانطور که گفتم این است که گاهی اوقات افراد در پرواز متوجه می شوند که اجازه خروج ندارند.
یک وکیل دادگستری گفت که با اعمال منع رفت و آمد مشکلی حل نمی شود: اکثر مشکلات ناشی از عدم رعایت قانون است. وقتی قانون رعایت نمی شود ، طبیعتاً بخشنامه رعایت نمی شود.
این وکیل با بیان اینکه مشکل در سوء استفاده از قدرت نهفته است ، گفت: “برخی از سازمانها دارای اختیارات ویژه هستند و از قوانین قانونی در استفاده از قدرت پیروی نمی کنند و این مشکل اغلب در س questionsالات دیده می شود. غیرنظامیان و سیاستمداران کشور. “البته استثنائاتی نیز وجود دارد ، به عنوان مثال پلیس ، هنگام محافظت از یک باند مواد مخدر ، باید کار خود را به صورت مخفیانه انجام دهد ، از جمله ممنوعیت خروج.
وی با اعلام ممنوعیت رفت و آمد مشکلی را حل نمی کند: اکثر مشکلات ناشی از عدم رعایت قانون است. وقتی قانون رعایت نمی شود ، طبیعتاً بخشنامه رعایت نمی شود. نگاه به قانون باید تغییر کند. بسیاری تعیین سرنوشت را خارج از قانون می دانند و اقدامی را انجام می دهند که در قانون نیست. این دیدگاه ها باید تغییر کند. البته خوب است که در چیزی که بخشنامه نامیده می شود به شما یادآوری شود ، اما نمی توانید انتظار داشته باشید که مشکل با یک بخشنامه حل شود.