بیشتر زیرساخت های روستایی توسط جهاد سازندگی ایجاد شده است
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکرد رئیس جمهور برای ایجاد دستیار جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی ، گفت: با استفاده از تجربیات گذشته در زمینه مرحله دوم انقلاب ، راه راه اندازی مجدد ماموریت های جهادی ساخت و ساز در دستور کار است.
به گفته این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ، مشکلات و چالش های جامعه ما زمانی آغاز شد که ما از اندیشه انقلابی و روحیه جهادی روزهای اولیه انقلاب دور شدیم. حتی امروزه نیز باید فرهنگی را که در میان رهبران اوایل انقلاب وجود داشت ، با رعایت فضا و زمان احیا کرد ، زیرا شرایط جامعه تغییر کرده است.
یکی از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این س ofال که دولت و دهیاران روستا در دوره جدید برای نگهداری مردم در روستاها چه رویکردی را باید رعایت کنند ، گفت: «علاوه بر توسعه غیرنظامیان زیرساخت ها و معیشت باید در دستور کار قرار گیرد تا روستاهایی که مشکلات زیرساختی خاصی ندارند بتوانند برای جوانان تحصیلکرده فرصت های شغلی ایجاد کنند.
“معین الدین سعیدی” در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در خصوص تولد دوباره جهاد سازندگی اظهار داشت: جهاد سازندگی یکی از مشهورترین و موثرترین موسسات مردمی بود که در مناطق محروم و منزوی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در سال 1379 ، این سازمان پس از ادغام با وزارت کشاورزی ، فعالیت خود را به عنوان وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد ، اما پس از ادغام جهاد سازندگی و کشاورزی ، سازوکار جدی برای وظیفه جهاد سازندگی در داخل وزارت جهاد کشاورزی وجود ندارد. دیده نشده
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس یادآور شد: رویدادهای مهم در زمینه توسعه زیرساخت ها در مناطق محروم توسط جهاد سازندگی ساخته و تأمین شد. در واقع جذابیت و فرهنگ جهادی شرکت را از چالش های آن زمان در محله های محروم بیرون راند.
یکی از اعضای مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی ، عنصر و شاخص اصلی انقلاب اسلامی را حمایت از مستضعفان و مستضعفین عنوان کرد و گفت: «در آغاز پیروزی انقلاب ، مردم شاهد خدمات جهادسازی برای از بین بردن محرومیت ، جهاد ، زیرا عدم توجه به روستاها ما را به بن بست جبران ناپذیری می رساند.
یکی از نمایندگان مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خدمات توسعه روستایی جهاد سازندگی گفت: در گذشته و در سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی ، بهسازی روستایی ، آبرسانی و برق وظیفه جهاد سازندگی در روستاها بود. “
نماینده مردم چابهار ، نیکشهر ، کنارک و قصرقند با اشاره به حضور و نقش جهاد سازندگی در دوران جنگ تحمیلی گفت: این نهاد مردمی یکی از ارکان مقاومت ملت ایران در ایجاد پل بود. ، سنگر ، خاکریز. و جاده ها در مناطق مختلف کشور ما کمک کرد و خود را “سازنده سنگر بیسنگر” نامید.
به گزارش ای بی اس نیوز ، توسعه سازوکارها و ساختارهای راه اندازی مجدد ماموریت های جهاد سازندگی با محوریت مردم در 20 روز ، ماموریت جدیدی است که رئیس جمهور به معاون اول رئیس جمهور خود سپرده است. مأموریتی که بر دولت جدید و بی سابقه سیزدهم متمرکز نیست ، اما عزم “آیت الله سید ابراهیم رییسی” و دولت وی برای دستیابی به آن را نشان می دهد.
سعیدی گفت: با ادغام فرهنگ جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی ، روحیه جهادی و انقلابی تا حدودی کاهش یافته است و در شرایط کنونی تجدید این روحیه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: اگر ساختار جهاد به صورت منظم و منسجم توسعه یابد ، می تواند موفق باشد و مشکلات و چالش های مناطق محروم را حل کند.
رئیس جمهور در ملاقات با نخبگان ، علما ، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و گروهی از اقشار مختلف مردم کهگیلویه و بویراحمد در 18 مهر این موضوع را مطرح کرده بود. در ماه سپتامبر ، وزیر جهاد کشاورزی ، سید جواد ساداتی نژاد نیز از تهیه لایحه احیای جهاد سازندگی خبر داد. این س byال به دستور رئیس جمهور به “محمد مخبر دزفولی” وارد مرحله عملیاتی شد. مهلت 20 روزه نیز نشان می دهد که برای دولت سیزدهم ، موضوع راه اندازی مجدد جهاد سازندگی یک موضوع کلیدی و اولویت دار است.
وی با بیان اینکه باید سرپرستان روستاهای کشور شناسایی شوند ، گفت: عدم رسیدگی به روستاها منجر به شکل گیری پدیده حاشیه نشینی شده است و دولت باید این موضوع مهم را در دستور کار قرار دهد.
سعیدی داشتن روحیه جهادی و انقلابی را مهمترین عامل احیای عرصه جهاد سازندگی عنوان کرد و گفت: توسعه روستاها در مناطق محروم و فعال شدن اقتصاد آنها مستلزم اقدام جهادی است.