مرکز آمار بیشترین و کمترین تورم مواد غذایی را اعلام کرد که بر این اساس برنج ایرانی، روغن نباتی و مایع، گوجه فرنگی، پرتقال، شکر و شکر بیشترین کاهش قیمت را در بین مواد غذایی به خود اختصاص داده اند.
به گزارش ای بی اس نیوز، تا دی ماه 1402 میانگین تغییرات قیمت برخی از محصولات غذایی گروههای مختلف مواد غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه اقلام سوپ با 3.4 درصد و ماکارونی با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند و بیشترین افت قیمت مربوط به برنج ایرانی ممتاز با 0.7- است.
گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آن:
در این گروه محصولات گوشت گوسفندی با 10.9 درصد، گوشت گاو یا گوساله با 3.9 درصد و کنسرو تن ماهی با 3.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن ها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک با 7.8 درصد، تخم مرغ ماشینی با 1.9 درصد و کره پاستوریزه با 1.7 درصد و همچنین شدیدترین افت قیمت روغن نباتی جامد با 3 درصد بوده است. -2٪ و روغن مایع با -1.8٪.
میوه ها و مغزها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با 17.2 درصد، انار با 13.9 درصد و کشمش با 7.8 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خربزه با 15.9- و پرتقال بوده است. -4.4 درصد
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با 17.7 درصد، قارچ با 4.9 درصد و فلفل با 4.0 درصد و بیشترین افت قیمت مربوط به گوجه فرنگی با 13.5- درصد و کدو سبز با 1.9- است.
شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با 3.1 درصد، چای خارجی بسته بندی با 1.8 درصد و رب گوجه فرنگی با 1.5 درصد و همچنین بیشترین افت قیمت مربوط به شکر با 0. -4 بوده است. ٪. و شکر با -0.3٪.
انتهای پیام