کد اطلاعات: 2093556
4 ژانویه 1403 در 11:13 ق.ظ |
88 بازدید
0دیدگاه
قارداشی:
رئیس فدراسیون تنیس روی میز با بیان اینکه شرایط اعزام واقعا سخت شده است، گفت: نسبت به بودجه دریافتی هزینه ها آنقدر زیاد شده که گاهی آرزو می کنم سهمیه نگیرم تا مجبور به اعزام نشوم.
به گزارش ” ای بی اس نیوز ورزشی” و به نقل از مهر، مهرداد علی قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز در گفتگویی از هزینه های سنگین اعزامی ها و تاثیر آن بر اهداف و برنامه های ترسیم شده برای تیم ملی صحبت کرد. . و تورنمنت های آتی، بر لزوم بودجه 2.5 برابری فعلی این فدراسیون تاکید کرد.
وی با اشاره به برنامه چهار ساله فدراسیون تنیس روی میز گفت: این برنامه که از ژانویه 2025 تا چهار سال آینده اجرا می شود به وزیر ورزش نیز ارائه شد. هدف برنامه تدوین شده کسب سهمیه تیمی برای بازی های المپیک بعدی است. با اجرای این برنامه البته در صورت تامین بودجه لازم به هدف خود نزدیک خواهیم شد و بتوانیم برنامه مورد نظر را به طور کامل اجرا کنیم.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز اعلام کرد: طبق این برنامه که با نظر سرمربی تیم ملی نهایی شد، در سال اول باید در مسابقات جهانی و آسیایی شرکت کنیم ضمن اینکه بازی کشورهای مذاهب اسلامی را نیز در پیش داریم. دوره زمانی قبل و بعد از هر یک از این رویدادها، تورنمنت هایی برنامه ریزی شده است که بر روی رتبه و تجربه بازیکنان تأثیر می گذارد.
قارداشی در پاسخ گفت: طبق اعلام سرمربی تیم ملی سال آینده 13 تورنمنت دیگر به غیر از مسابقات رسمی برگزار می شود. آیا فدراسیون برای همه این رویدادها بازیکن می فرستد؟” برای کسب سهمیه المپیک 2028 که هدف اصلی ما در چهار سال آینده است، به 100 درصد هیئت ها نیاز داریم، باید حداقل 4-5 بازیکن در هر هیئت داشته باشیم، اما چند هیئت با هم ارتباط مستقیم دارند. به بودجه و مخارج
وی در ادامه این موضوع گفت: با توجه به هزینه ها و بودجه ای که داریم شرایط اعزام واقعا سخت شده است. کشور مقصد، تعداد افراد اعزامی و مدت زمان سفر بر هزینه کلی آن تاثیر دارد. به طور کلی هزینه هر ماموریت به طور متوسط بین 3 تا 6 میلیارد تومان متغیر است، البته بودجه سالانه به تنهایی پاسخگو نیست و علاوه بر ماموریت ها هزینه های دیگری نیز داریم.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز تاکید کرد: بخش قابل توجهی از اعتبارات لازم را از طریق اسپانسر تامین می کنیم. بودجه امسال در مجموع 40 میلیارد تومان است که وزارت ورزش متعهد شده 32 میلیارد تومان آن را تامین کند و مابقی را باید از طریق اسپانسرها تامین کنیم. این مبلغ بودجه با توجه به تعداد تورنمنت ها و مسابقات سالانه ای که برگزار می کنیم و هزینه های بالای شرکت در آنها کافی نیست.
قارداشی تاکید کرد: ملی پوشان ما باید در تمامی مسابقات مورد تایید فدراسیون جهانی تنیس روی میز شرکت کنند یا حداقل برای رقابت برابر با بازیکنان سایر کشورها که اکثر مدعیان آن آسیایی هستند، رقابت کنند. این برای آن است که بتوانند در رنکینگ جهانی به طور مساوی با رقبای خود رقابت کنند و از آمادگی و تجربه کم برخوردار نباشند، در حالی که مسائل مالی به معنای نادیده گرفته شدن برخی ماموریت ها و یا انجام با حداقل مشارکت است.
وی در این زمینه مشکلی را مطرح کرد و گفت: شرایط اعزام به قدری سخت شده که گاهی ناخودآگاه آرزو می کنم برای یک سری مسابقات سهمیه نگیرم چون اگر سهمیه بگیریم باید در آن شرکت کنیم در حالی که با مشکل مالی مواجه هستیم. این در حالی است که دو سال متوالی از نظر تعداد محموله به سومین فدراسیون تبدیل شده ایم، اما در واقع به مرور زمان شرایط سخت تر می شود.
وی در پاسخ به این سوال که چه بودجه ای می تواند پاسخگوی نیاز فدراسیون تنیس روی میز برای حداکثر تعداد محموله در طول یک سال باشد؟ قارداشی پاسخ داد: فکر می کنم برای داشتن یک سال بی دغدغه حداقل به 100 میلیارد تومان نیاز داریم. البته این رقم ممکن است پاسخی باشد با توجه به تورم فعلی، نرخ ارز و هزینه ها.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز یادآور شد: تلاش ما این است که مهم ترین و تعیین کننده ترین ماموریت ها را با کمک بخش خصوصی و حامیان مالی انجام دهیم اما امیدواریم در سال های آینده حمایت های بیشتری از سوی وزارت ورزش و کمیته المپیک داشته باشیم تا بتوانیم سهمیه داشته باشیم. تیمی برای المپیک برای اولین بار.