اخبار سیاسی روز

بهشت در زمان ما – ایسنا

به نظر من این روزها عدالت و انتخاب زندگی از مسائلی است که زمینه را برای عصیان نسلی فراهم کرده است. باقی مانده است که به مبانی نظری شکل گیری انقلاب برگردیم. این مرجع می تواند وسیله ای برای پیوندهای نسلی باشد.

«شهید بهشتی معتقد به کار جمعی بود، اساساً انقلاب یک حرکت جمعی است که بهشتی چه در انقلاب و چه در بعد از انقلاب به کار جمعی و نوعی «با هم بودن» در مدیریت اعتقاد داشت. کشور

آینده نگری بلند مدت یکی دیگر از ویژگی های شاخص آسمانی بود. تحولات بین نسلی و آینده نگری از دیگر ویژگی های خاصی است که در سخنرانی ها و سخنرانی های ایشان در مجلس خبرگان رهبری کاملا مشهود بود.

او همچنین آزادی را رمز بقا و پویایی انقلاب و جامعه می دانست. با مطالعه متون آسمانی می توان شاهد نهادینه شدن حق انتخاب برای همه افراد جامعه بود.

به گزارش ای بی اس نیوز، علی ربیعی در یادداشتی به مناسبت چهل و یکمین سالگرد ترور آیت الله سید محمد حسینی بهشتی و ۷۲ تن از اعضای حزب جمهوری اسلامی نوشت:

در آن زمان علیرغم خاطره تلخی که ایرانیان از «حزب» دارند و نگاه منفی به آن، حتی در میان نخبگان، حزب را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای زندگی در دنیای مدرن می دانست. بهشتی با این تفاهم، حزبی را پایه گذاری کرد که تا این سال ها از افراد ساخته شده در این حزب استفاده می شد. فقدان «حزب» این روزها چقدر به دموکراسی، گردش نخبگان و ظهور افراد مؤثر لطمه زده است.

absnews

بهشتی با تکیه بر تجربه بیولوژیکی خود در دوران دیکتاتوری شاه، عقیده محکمی علیه شکنجه داشت. مشاجره فکری او در این زمینه در مجلس خبرگان شهرت تاریخی دارد.

در این مقاله سعی شده است درک خود از شهید بهشتی و تجربه وی در حزب جمهوری اسلامی و اینکه چرا امروز به شخصیت بهشتی به عنوان یکی از بنیانگذاران و پدران قانون اساسی ایران نیاز داریم، بیان کنم.

ربیعی نوشت: چرا امروز به شخصیت بهشتی به عنوان یکی از بنیانگذاران و پدران مشروطه برای ایران نیاز داریم؟