سایر موضوعات

بالغ بر 435 هزار کندوی زنبور عسل در لرستان وجود دارد

مدیر دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت: تولید عسل، زهر زنبور عسل، ژل رویال، بره موم و زنبورداری یکی از مهم ترین موارد در دستور کار فعال سازی زنبورداری در دانشکده است.

وی بیان کرد: در استان میانگین تولید عسل برای هر کندو حدود 8 کیلوگرم است که نسبت به میانگین عمومی پایین است اما با توجه به افزایش علاقه به زنبورداری تعداد کندوهای استان در سال جاری حدود 8 کندو است. درصد نسبت به سال گذشته. ، افزایش دادن.

محمدزاده ادامه داد: تعداد متخصصان زنبورداری در کشور بسیار کم است. یکی از دلایل این است که تخصص زنبورداری بین رشته ای است. آنقدر که با رشته های حشره شناسی و دامپروری پیوند خورده است.

ای بی اس نیوز/لرستان مدیر دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت: بیش از 435 هزار کندوی عسل در استان وجود دارد.

محمدزاده افزود: در استان لرستان تعداد کل زنبورداران 3 هزار و 537 نفر و افراد شاغل در این حوزه 3 هزار و 464 نفر و 435 هزار و 196 کندو در این استان وجود دارد.

وی بیان کرد: کشت این حشره مفید علاوه بر نقش زنبورهای عسل در گرده افشانی و افزایش محصولات، نقش ویژه ای در اشتغال زایی دارد.

گفتنی است با توجه به وقوع سیل در سال 1397 تسهیلات ویژه ای از سوی UNDP در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برای تقویت و حمایت از زنبورداری در پلدختر راه اندازی شده است و وی در تلاش است تا این تسهیلات را از غیرفعال به فعال. .

سعید محمدزاده در جلسه فعال سازی زنبورداری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان که در سالن اجتماعات دانشگاه لرستان برگزار شد، با تاکید بر اهمیت فعالیت زنبورداری اظهار داشت: برای استفاده علمی و بهینه از مراتع و باغات لرستان، پرورش و توسعه زنبورعسل ضروری است. یک ضرورت

وی بیان کرد: متأسفانه نبود اطلاعات جدید در مورد زنبورداران و نبود داروهای استاندارد و موثر برای کنترل بیماری های زنبور عسل باعث کاهش تولید عسل شده و در حال حاضر زنبورداران به بیماری هایی مانند پوسیدگی اروپایی و غیره مبتلا هستند. محققان در این زمینه نیاز به شناسایی و درمان این بیماری ها دارند، باید تلاش بیشتری را به خرج دهند.

انتهای پیام

مدیر دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان ادامه داد: امسال میزان تولید عسل در استان 3 هزار و 700 تن برآورد شده است.

مدیر دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: عوامل مختلفی از جمله تغییر اقلیم، خشکسالی و استفاده از سموم کشاورزی اثرات منفی را در این حوزه ایجاد کرده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا