اخبار اقتصادی روز

بهبود جریان نقدینگی و حل بسیاری از مشکلات صنعت خودرو

این مقام مسئول بهبود جریان نقدی در صنعت خودرو و فراتر از آن تعهدات را انجام دهید خودروسازان نیز فرصت سرمایه گذاری در پروژه های عمرانی را بدهید و به ویژه، او خواستار توسعه محصول در شرکت های خودروسازی و قطعه سازی در نتیجه بهبود جریان نقدینگی خودروسازان شد.

پس از انتشار گزارشی مبنی بر «سکوت عجیب خودروسازان در خصوص پایان قیمت گذاری دستوری»، گروه صنعتی ایران خودرو در نهایت حاضر به اظهار نظر در این باره و تشریح مهم ترین نتایج حذف قیمت گذاری دستوری و عرضه خودرو بر روی آن شد. مبادله کالا و تعیین قیمت بر اساس سیستم عرضه و تقاضا پرداخت شده است و مهمترین آن بهبود جریان نقدینگی و حل بسیاری از مشکلات صنعت خودرو است.

نیکفر خاطرنشان کرد: عرضه خودرو و کشف قیمت در بورس کالا علاوه بر اینکه به مشتریان واقعی امکان خرید از طریق کارخانه را می دهد، چرخه عرضه نقدی را نیز به بازار بازگرداند.صنعت خودروسازی را به حالت عادی بازگرداند و از زیان تولید جلوگیری کند. بر این اساس می توان نتایج عرضه خودرو در بورس را خلاصه کرد شبکه نمایندگی ها را از چرخه فروش خودرو حذف کنید سعی کنید قیمت را با توجه به عرضه و تقاضا تعیین کنید سودآوری شرکت های خودروسازی و ممکن شود بند 141 استثناء می دانست

اکنون که بحث آزادسازی قیمت ها مطرح است، خودروسازان و وزارت حریم خصوصی از اظهار نظر و اظهار نظر در این خصوص خودداری کرده و سکوت را به اظهار نظر در این خصوص ترجیح داده اند. اما در نهایت ایران خودرو در پاسخ به ای بی اس نیوز موضع خود را در خصوص اظهارات رئیس سازمان خصوصی سازی در خصوص انتشار قیمت محصولات خودروسازان پرتیراژ تا پایان سال جاری اعلام کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، هفته گذشته، آرتوجیه سازمان خصوصی سازی برای حذف قیمت گذاری اجباری تا پایان امسال برای محصولات دو خودروساز بزرگ تبلیغ کرده است. همچنین اخیرا مسئول سازمان بورس و اوراق بهادار وی همچنین ضمن اشاره به اینکه طبق وعده ها عرضه خودروهای تولیدی با حجم بالا در بورس کالا صورت می گیرد، ابراز امیدواری کرد با عرضه خودروهای تولیدی در بورس به جایی برسیم که قرعه کشی و روش های عجیب و غریب فروش خودرو جمع آوری خواهد شد.

انتهای پیام

قیمت گذاری تجویزی یکی از آن مسائلی است که در سال های اخیر خودروسازان، سازندگان، کارشناسان صنعت و فعالان صنعت و بازار خودرو به عنوان عامل اصلی زیان خودروسازان، افزایش بدهی آنها به زنجیره تامین، افزایش شدید قیمت ها شناخته شده اند. در بازار آزاد و سایر مشکلات این صنعت.

وی افزود: در سال های اخیر با وجود افزایش چند برابری قیمت مواد اولیه تولید خودرو، قیمت فروش محصولات به همان نسبت افزایش پیدا نکرده و در نتیجه در خودروسازی ایران چندین هزار میلیارد تومان افزایش داشته است. این در حالی است که تفاوت قیمت قابل توجه کارخانه و بازار باعث شکل گیری احتکار و واسطه گری در بازار خودرو شده است. این در حالی است که برخلاف عرضه در بورس کالا، به دلیل شفافیت و تعیین قیمت بر اساس عرضه و تقاضا، به عنوان روش قیمت گذاری مناسب و صحیح مورد تایید ایران خودرو قرار گرفته است.

محمد نیکفر، معاون مالی و اقتصادی گروه صنعتی ایران خودرو در این خصوص به ای بی اس نیوز گفت: گروه صنعتی ایران خودرو در سال های اخیر به دلیل قیمت گذاری دستوری و نامتناسب بودن قیمت نهایی محصولات با قیمت تمام شده تولید، تولید خود را از دست داده است. ، به دنبال اصلاح شرایط و ضوابط قیمت گذاری و تعیین قیمت منصفانه و با توجه به عوامل تعیین کننده قیمت تمام شده بود.

ایران خودرو: عرضه خودرو در بورس کالا و تعیین قیمت بر اساس عرضه و تقاضا روش قیمت گذاری مناسب و صحیح است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *