مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از اجرای طرح پایلوت تامین سوخت با کارت اعتباری در جایگاهی در تهران خبر داد و گفت: در صورت موفقیت مراحل آزمایشی و صدور مجوز، به عنوان فاز اول. در این طرح توزیع بنزین ممتاز با کارت اعتباری آغاز می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمد صادقی افزود: در فاز اول این طرح در ایستگاه پایلوت تهران اجرا می شود و در صورت آماده بودن سکوها و دریافت مجوزها و انجام مراحل خوداظهاری توسط افراد، انجام می شود. منجر به عرضه بنزین فوق العاده شود کارت مغناطیسی به جاهای دیگر می رود.
وی با اشاره به اینکه عرضه سوپر بنزین در حال حاضر از طریق کارت آزاد انجام می شود، خاطرنشان کرد: در زمینه توزیع سوخت اولیه، بستر ارتباطی ما باید آنلاین باشد و اگر آنلاین نباشد قطعا استفاده از بانک سخت است. کارت
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: برای استفاده از کارت بانکی در توزیع سوخت نیازی به اتصال به شبکه شتاب نیست و افرادی که کارت بانکی دارند همانند یارانه شماره حساب موجود را به عنوان کارت سوخت وارد می کنند. طرح هدف گذاری
صادقی افزود: سامانه هوشمند سوخت شبکه ای مستقل از سامانه های دیگر است که هیچ ارتباطی با بانک اطلاعاتی سامانه های دیگر ندارد و تنها از کارت بانکی برای توزیع سوخت استفاده می شود.
وی با تاکید بر اینکه در توزیع سوخت کشور به راهکار اکتفا نکرده ایم، گفت: سامانه هوشمند سوخت مزیت آفلاین بودن را دارد که سایر کارت ها فاقد آن هستند و هیچ کدام از اینها به طور کامل جایگزین کارت هوشمند سوخت نخواهد شد. .
مدیر سامانه هوشمند سوخت کشور گفت: بسیاری از پمپ بنزین ها در نقاط دور افتاده قرار دارند و به دلیل آفلاین بودن سامانه هوشمند سوخت، امکان توزیع سوخت در صورت خرابی وجود دارد، اما با توجه به اینکه شبکه بانکی به صورت آنلاین در صورت خرابی، در عمل جایگاه غیر فعال می شود و به همین دلیل فعلاً فقط توزیع بنزین سوپر از طریق کارت بانکی سفارش داده شده است.
صادقی امکان کپی کارت های بانکی را از دیگر موانع این طرح اعلام کرد و افزود: این در حالی است که کارت هوشمند سوخت به هیچ عنوان قابل کپی برداری نیست. باید در این زمینه رایزنی هایی صورت گیرد تا راه حل های اساسی برای این مشکل پیدا شود اما همه این موانع مانع از حرکت در این مسیر نشده است و توزیع سوخت با کارت اعتباری یکی از طرح های اولویت دار است که دنبال و اجرا می کنیم. .
وی درباره پیشرفت این پروژه گفت: کدگذاری این پروژه رو به اتمام است و در حال رفع چالش های پروژه و هماهنگی با سایر دستگاه ها هستیم.
مدیرعامل سامانه هوشمند سوخت کشور خاطرنشان کرد: با توجه به موانع موجود در تامین تراشه کارت های بانکی، این طرح نقش مهمی در کاهش هزینه های ارزی و رفع محدودیت ها در این حوزه خواهد داشت. هر چیپ بسته به نوع آن حدود یک دلار قیمت دارد و هزینه حمل و ثبت و صدور مجدد و توزیع نیز دارد که با استفاده از کارت بانکی در تمام این هزینه ها و زمان صرف شده برای تولید و توزیع کارت سوخت صرفه جویی می شود.
وی با اشاره به اینکه هزینه ثبت نام بر عهده شرکت تحقیق و توسعه ناجی و توزیع آن بر عهده شرکت پست است، گفت: هزینه نگهداری، پالایش اطلاعات و شخصی سازی کارت از دیگر هزینه های جانبی صدور کارت سوخت است. و مجموع همه این عناصر قیمت دریافتی برای ثبت نام کارت سوخت بیشتر است.
انتهای پیام