بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: لذا با توجه به روحیه انقلابی جنابعالی در موضوع خطیر مبارزه با فساد و صیانت از بیت المال، دستور پیگیری و هماهنگی با بازپرس محترم را به معاونت حقوقی شهرداری تهران صادر نمایید. و به حقوق شهرداری رسیدگی کنند. ، به ویژه شهرداری تهران انجام داد.
این نامه می افزاید: بر اساس مکاتبات پلیس امنیت اقتصادی، اخباری که در رسانه ها منعکس و تایید شده و مصادیق قابل توجهی در صورت های مالی این شرکت، تخلفات متعددی در راستای تضییع حقوق بیت المال، شهرداری ها صورت گرفته است. و سهامداران خرد در این راستا پرونده خریداران سهام مجتمع اجتماعی از بانک های اداره تحقیق و تفحص از مجتمع ویژه امور اقتصادی با کلاس های 970964 و 980194 در دست رسیدگی است.
به گزارش ای بی اس نیوز، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه ای از علیرضا زاکانی شهردار تهران خواستار پیگیری خصوصی سازی فروشگاه رفاه شد.
این نامه میافزاید: با توجه به لزوم همکاری و تعامل شهرداریهای سراسر کشور، شهرداری تهران که در سالهای اخیر نماینده شهرداریها در شورای رفاه بوده است، باید از تضییع بیشتر حقوق شهرداریها جلوگیری کند. در واقع این حق ملت است که به طور کامل از خود دفاع کند.
در این نامه آمده است: همانطور که مشاهده می کنید شرکت رفاه در سال 1373 به منظور حذف واسطه گری های غیرضروری، تنظیم قیمت کالاها در کشور و ارائه خدمات به اقشار کم درآمد توسط هیئت وزیران و با تصویب هیئت وزیران تاسیس شد. این در حالی است که شهرداری تهران و سایر شهرداری های کشور حدود 24 درصد، بانک های ملی، ملت، سپه، تجارت و صادرات حدود 62 درصد و بیمه مرکزی به همراه شرکت های بیمه حدود 4 درصد از سهام فروشگاه های رفاه را در اختیار داشتند. شهرداری تهران همواره دو کرسی از پنج کرسی مدیریتی این شرکت را در اختیار داشته است.
در این نامه آمده است: علیرغم اهمیت دارایی های شهرداری در فروشگاه های رفاه و تاثیر این تعداد اقدامات در مدیریت آن، به دلیل تعلل و تسامح قابل توجه از سال 95، شهرداری های سراسر کشور، کرسی مدیریتی در این زمینه نداشته اند و در نتیجه هیچ نظارتی وجود ندارد.” و هیچ کنترلی بر عملکرد فروشگاه های رفاه ندارند.
در ادامه این نامه آمده است: «همچنین با توجه به اینکه خریداران سهام فروشگاه رفاه از بانک ها که جزو ابربدهکاران و متخلفان ارزی بانکی کشور هستند، در قالب پوشش ریسک، قراردادهای موهوم و صورت های مالی غیرواقعی، اقدام به برداشت وجه نقد می کنند. (تقریبا دو هزار میلیارد تومان) و منابع حاصل از این شرکت و فروش دارایی های آن، 40 درصد از سهام فروشگاه های رفاه به طور کامل با منابع همین شرکت خریداری شد.لذا شکایت کیفری در قالب بندها ماده 150 لایحه قانونی اصلاح قانون تجارت علیه مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و صاحبان سهام ضروری و مهم است.
این نامه می افزاید: با روی کار آمدن دولت یازدهم، هیات مدیره ای برای این شرکت انتخاب می شود که در یک اقدام برنامه ریزی شده، کرسی های مدیریتی شهرداری تهران را حذف و سپس شرکت را زیانده اعلام می کند. که باعث می شود تقریباً 62 درصد از سهام بانک ها در یک معامله رسمی به شرکتی اختصاص یابد که مدیران آن آقایان. H&A; این اتفاق در حالی رخ می دهد که از یک سو خریداران اصلی فوق بدهکاران بانکی و معوقات ارزی با هویت «م.س» و «س.ا» بوده اند، از سوی دیگر در حین واگذاری اموال شهرداری متعلق به این شرکت با … برند، تجهیزات، ماشینآلات سرقفلی شرکت ارزشگذاری نمیشود و ثالثاً حدود 62 درصد از سهام شرکت تنها با 480 میلیارد تومان در مدت چهار سال بدون داشتن حساب واجد شرایط بودن به حراج گذاشته میشود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز