بستر تبلیغات مجازی روی پلتفرم تامین مالی جمعی قرار گرفت
در دهمین قسمت از مسابقه بزرگ تلویزیونی «شکوفا»، شرکت دانش بنیان «آوین انس» با پروژه «سکوی تبلیغات مجازی تبلیغات فیلم» با رای داوران از بین سه تیم شرکت کننده انتخاب شد. و این پروژه برای سرمایه گذاری عمومی بر روی پلت فرم در نظر گرفته شده است. تامین مالی جمعی فونیکس قرار داده شده است.
به گزارش ای بی اس نیوزدهمین قسمت از مسابقه تلویزیونی شکوفا (Shookoofa.ir) با رقابت سه شرکت دانش بنیان با طرح های «پلتفورم تبلیغات مجازی تبلیغات فیلم»، «دوربین هوشمند ترافیک» و «واقعیت مجازی» از شبکه یک پخش شد. سیما. داوری بخش دهم مسابقات شکوفا را دکتر سید محمدحسین سجادی نیری، مهندس مونا ناصری، دکتر علی موسوی و میلاد منشی پور بر عهده داشتند.
در این مسابقه پروژه «پلتفورم تبلیغات مجازی تبلیغات فیلم» از بین سه تیم شرکت کننده با رای داوران انتخاب شد و این پروژه برای سرمایه گذاری عمومی بر روی پلتفرم تامین مالی جمعی فونیکس قرار گرفت.
یاشار دارابیان مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این شرکت فعالیت خود را در حوزه ICT و اجرای پروژه های مخابراتی از سال 1380 آغاز کرد، گفت: محتوا و آرشیو زنده در صنعت صوتی و تصویری فراگیر (پلتفرم IPTV و VOD) توسعه یافته است. . توسط محققان این شرکت محصولی که به عنوان بخشی از مسابقه تلویزیونی شوکوفا معرفی کردیم، زیرسیستم یا ماژول این پلتفرم کلی است. پلتفرم Movie Ads در واقع یک موتور مدیریت تبلیغات در حین پخش محتوا است که به رسانه ها اجازه می دهد هر دقیقه از محتوای خود را سودآور کنند.
این پلتفرم یک محصول کاملا داخلی است که خدمات تبلیغاتی سریعتر و مقرون به صرفه تری را در اختیار مشتریان قرار می دهد. بسیاری از کسب و کارها برای افزایش فروش نیاز به تبلیغات دارند، اما هزینه تبلیغات در مکان های موثر مانند سکانس های فیلم یا اسپانسر یک سریال تلویزیونی معمولاً بسیار بالاست. به لطف پلتفرم تبلیغات مجازی MovieAds، حتی شرکت هایی که توان مالی کمتری دارند نیز می توانند از ظرفیت محیط های تبلیغاتی موثر مانند سریال، فیلم یا یک مسابقه ورزشی مهم استفاده کنند.
تصور کنید که در حال تماشای یک سکانس حساس از یک فیلم هستید. قبل و حین ضبط فیلم از این فضا برای تبلیغات استفاده نمی شد اما با کمک Movie Ads در این سکانس فضای تبلیغاتی مجازی برای محصول شما ایجاد می کنیم. حتی امکان فروش چندین بار این محیط تبلیغاتی وجود دارد. مثلا سریالی از تلویزیون پخش می شود و در پخش اصلی آن تبلیغات اسپانسر در سکانس های مختلف پخش می شود. در تکرار سریال ممکن است به کمک این پلتفرم، تبلیغات جدید جایگزین تبلیغات اصلی شود و این روند چندین بار تکرار شود.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این پلتفرم از هوش مصنوعی برای تبلیغات مجازی استفاده می کند و فناوری بسیار پیچیده ای است که معادل ملی ندارد. این پلتفرم این قابلیت را دارد که تبلیغات مشتریان خود از شهر یا استان اصفهان را از مشتریان استان تهران متمایز کند و برای هر یک از آنها تبلیغات متفاوتی ارائه دهد که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به دست می آید. در برخی از نمونه های خارجی تبلیغات مجازی در اطراف زمین فوتبال، شکل مشابهی از این مشکل وجود دارد: زمانی که یک مسابقه در چند کشور پخش می شود، تبلیغات متفاوتی برای هر منطقه نشان داده می شود.
تلویزیون های اینترنتی، شرکت های فرابورس و روابط عمومی سازمان ها و موسسات مختلف مشتریان این پلتفرم تبلیغات مجازی هستند که می تواند به افزایش درآمد تبلیغاتی کمک زیادی کند.
این شرکت در نظر دارد با توجه به سرمایه ای که با مشارکت مردم جذب می کند محصول را 6 ماه زودتر روانه بازار کند. میزان سرمایه درخواستی این شرکت برای اجرای طرح 5.8 میلیارد تومان، مدت زمان سرمایه گذاری و اجرای پروژه 12 ماه و سود مورد انتظار 35 درصد در سال خواهد بود. سرمایه و سود شرکت کنندگان در این طرح پس از یک سال بازپرداخت می شود.
انتهای پیام