به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعاون روستایی حدربادی، رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در جلسه هماهنگی کشت قراردادی به بیان ظرفیت های بالای سازمان تعاون روستایی و شبکه تحت پوشش از نظر زیرساختی پرداخت. و توان فنی، با توجه به در دسترس بودن کامل این سازمان به ایفای نقش در اجرای مطلوب فرهنگ قراردادی دو فرهنگ گندم آبی و کلزا به عنوان اجرایی است.
هادربادی تجربه موفق تشکل ها و اتحادیه های مرتبط با خدمت به کشاورزان و اعتماد متقابل کشاورزان و شبکه تعاون روستایی را فرصت مناسبی برای اجرای بهینه کشاورزی پیمانی در کشور دانست و گفت: تحقق آن قطعاً به تحقق این امر کمک می کند. امنیت غذایی در کشور .
وی افزود: توزیع بهینه و به موقع نهاده ها و نظارت فنی بر مراحل کاشت، برداشت و برداشت (با استفاده از تخصص سازمان و شبکه تحت پوشش) مزیت های ورود به سازمان تعاون روستایی را در بحث کشاورزی قراردادی می دهد.
وی گفت: سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور دارای بیش از 8 هزار تشکل، هزار و 500 اتحادیه تولیدی و تعاونی، 3 هزار تعاونی روستایی، 26 شرکت سهامی کشاورزی فعال و 10 صنعت فعال کشاورزی در کشور است که می توان از این ظرفیت ها استفاده کرد. در کشاورزی قراردادی .
هادربادی ادامه داد: علاوه بر برنامه حمایتی وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت ذخیره سازی بالایی داریم و در زمینه مکانیزاسیون و بذر می توان مشوق هایی برای کشت پیمانی ایجاد کرد.
وی در عین حال طراحی سیستم کشت قراردادی را برجسته کرد و گفت: اتحادیه تعاونی تولیدکنندگان ما از چند ماه پیش سیستم کشت قراردادی را طراحی کرد و اکنون برای ذرت ذرت ایلام و خوزستان استفاده می شود و می تواند به کل گسترش یابد. کشور.
رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور خاطرنشان کرد: برنامه های متعددی با اولویت گندم آبی و کلزا در تمام استان های کشور تدارک دیده ایم که با کمک شبکه تعاون روستایی می توانیم این دو محصول را اجرا کنیم. در زمینه کشت قراردادی
absnews