اخبار اقتصادی روز

برنامه های صندوق نوآوری برای توسعه تامین مالی اکوسیستم فناوری کشور



رئیس توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از صندوق های جسورانه و پژوهش و فناوری برای تقویت اکوسیستم نوآوری کشور را از رویکردهای تامین مالی این نهاد دانست و گفت: بر این اساس 70 صندوق پژوهش و فناوری تامین شده است. راه اندازی شد. تاکنون در هر استان، در کنار هر دانشگاه مادر و در حوزه‌های تخصصی مانند نانو، زیست، کشاورزی و معدن، صندوق پژوهش و فناوری ایجاد شده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، مصطفی بغدادی در چهل و سومین رویداد دوشنبه های استارتاپی استارت آپ های استان لرستان که صبح امروز به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، این صندوق را بال اصلی تامین مالی اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور عنوان کرد و گفت: تشکیل این صندوق مرتبط با ماده 5 قانون حمایت از بنگاه های دانش بنیان است که در آن بر حمایت مالی از تجاری سازی ایده های فناورانه و تجاری سازی محصولات دانش بنیان تاکید شده است و بر این اساس تشکیل این صندوق پیشنهاد شده است. .

وی آغاز فعالیت این صندوق را در سال 1389 با تصویب اساسنامه قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان و تامین سرمایه اولیه صندوق پیش بینی کرد و ادامه داد: هیات مدیره این صندوق در سومین دوره فعالیت خود از سال 1389 می باشد. 2019 و اکنون شورای علمی در چهارمین دوره خود قرار دارد.

بغدادی مخاطبان اولیه خدمات این صندوق را کسب و کارهای دانش بنیان عنوان کرد و ادامه داد: پس از گذشت 10 سال از بلوغ اکوسیستم نوآوری کشور، اکنون بخش های دیگری مانند استارت آپ ها، هسته های فناوری مستقر در پارک ها و مراکز فناوری، شتاب دهنده ها و … . اکنون بخشی از این اکوسیستم هستند. بنابراین، تعمیق مأموریت صندوق نوآوری ضروری است.

رئیس توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: از طرفی بسیاری انتظار داشتند که این صندوق برای حمایت از استارت آپ ها وارد بازار سرمایه های خطرپذیر شود و این صندوق ها باید سیاست مناسبی در این زمینه داشته باشند تا بتوانند حمایت از اکوسیستم فناورانه کشور

وی افزود: در این راستا تلاش کرده ایم با ورود به اکوسیستم استارت آپی و بازار سرمایه، تعادل بازار به هم نخورد، ضمن اینکه ژن دولت در نهادهای بازیگران این حوزه پیاده سازی نشود. .

بغدادی جلوگیری از توسعه دولت، تقویت بخش خصوصی، جذاب کردن کسب و کار برای بخش خصوصی و تامین منابع مالی لازم برای اکوسیستم را از رویکردهای این سازمان برای ورود به اکوسیستم استارت آپی برشمرد و تاکید کرد: سیاست تامین مالی استارتاپی در دستور کار ما قرار گرفته است، اما از سوی دیگر متوجه می‌شویم که رشد استارت‌آپ‌ها دارای مراحل مختلف همراهی است. چرا که در ابتدا این استارت آپ ها باید به سراغ شتاب دهنده ها بروند و بعد از گذر از وادی مرگ به امکانات مالی بیشتری نیاز دارند.

رئیس توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی از حمایت 91 میلیارد تومانی این صندوق از شتاب دهنده ها خبر داد و گفت: این حمایت برای مشارکت در اجرای 93 طرح بود که توسط 27 شتاب دهنده اجرا شد.

به گفته وی، حمایت 500 میلیون تومانی قرض الحسنه برای تامین سرمایه اولیه کسب و کارهای نوپا، اعطای تسهیلات تا سقف 3 میلیارد تومان برای سپرده های وام مسکن، تسهیلات قرض الحسنه برای سرمایه در گردش صندوق تا سقف 3. میلیارد تومان حمایت رایگان تا سقف 600 میلیون تومان برای توانمندسازی و سرمایه گذاری مشترک با شتاب دهنده ها برای تامین سرمایه اولیه از محل حمایت صندوق شتاب.

بغدادی حمایت و تقویت صندوق های پژوهش و فناوری را یکی دیگر از گام های صندوق نوآوری برای تامین سرمایه اکوسیستم نوآوری کشور دانست و تصریح کرد: عمر صندوق های پژوهش و فناوری فناوری بیشتر از عمر صندوق نوآوری و شکوفایی است، اما قبل از آن تأسیس صندوق نوآوری سرمایه این صندوق ها کافی نبود. اما با حمایت صندوق نوآوری اکنون تعداد صندوق های پژوهش و فناوری به 70 صندوق رسیده است به طوری که در هر استان، در کنار هر دانشگاه مادر و در رشته های تخصصی مانند نانو، صندوق پژوهش و فناوری راه اندازی شده است. زیستی، کشاورزی و معدن.

وی تقویت صندوق های جسورانه را از دیگر حوزه های فعالیت این صندوق عنوان کرد و گفت: تاکنون 623 میلیارد تومان در 17 صندوق سرمایه گذاری کرده ایم.

بغدادی با اشاره به رویکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در فرآیند ایده به بازار، گفت: برگزاری رویدادهای ارتباطی و دوشنبه های استارتاپی یکی از رویکردهای ما در این حوزه است و در این راستا 42 دوشنبه شروع و 17 رویداد ورود انجام شده است. مکان تا کنون.”

به گفته وی، در این رویدادها 500 استارتاپ به اکوسیستم فناوری کشور معرفی شدند که 220 سرمایه گذار و شتاب دهنده در این رویدادها حضور داشتند و 550 میلیارد تومان سرمایه جذب شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *