11:02 – 27 مهر 1403
سید حسین حسینی گفت: برای رسیدن به امنیت غذایی باید بیوتکنولوژی تولید و بازاریابی محقق شود تا به خوداتکایی و امنیت غذایی برسیم.
به گفته وی، با توجه به میانگین 200 میلی متری بارندگی در کشور، شناسایی جایگزین های گوشت قرمز و انجام اقدامات اساسی برای تولید آنها ضروری است.
الحسینی ادامه داد: باید به سمت تولید جلبک حرکت کنیم تا بتوانیم نرخ تبدیل غذا را افزایش دهیم و در این راستا استفاده از انرژی تولید جلبک می تواند به عنوان غذا برای جامعه در آینده مفید باشد.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به توسعه دریایی و مأموریتی که مقام معظم رهبری در حوزه شیلات و آبزی پروری محول کرده اند، گفت: توسعه دریایی با استفاده از توانمندی ها و پایگاه بیولوژیکی دریایی مسلح به دانش است.
معاون وزیر جهاد افزود: لازم است در حوزه جلبک با استفاده از دانش و توانمندی های موجود در دنیا اقدامات اساسی صورت گیرد.
الحسینی با اشاره به برنامه هفتم گفت: بخشی از تولید یک میلیون و 800 هزار تنی آبزیان در برنامه هفتم باید در حوزه جلبک در حوزه تولید برنامه ریزی شود.
وی ادامه داد: تولید هاگ، جلبک های بزرگ و کوچک و روش های تبدیل، فرآوری و بازاریابی باید با تلفیق صنعت، دانش دانشمندان ایرانی و سرمایه سرمایه گذاران در کشورمان انجام شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از محققان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی برای شناسایی فرآورده های ماهی، ثبت مزارع و سایر موارد کمک خواست و ابراز امیدواری کرد; با برنامههای شیلات و علمی که توسط دانشمندان ایرانی ارائه میشود، میتوانیم در جهت تحقق خواستههای مقام معظم رهبری و دستیابی به خوداتکایی و مدیریت غذایی با حفظ محیط زیست و پاسداری از قدرتهای خدادادی خود با قدرت پیش برویم.