شیخی خاطرنشان کرد: دیوان محاسبات و هیات مدیره اراضی گزارشی از عملکرد هیات مدیره در درمان بیماران ارائه کردند. اعضای کمیسیون احساس کردند که گزارش ها کامل نیست و باید گزارش های کامل تری ارائه شود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ای بی اس نیوز زهرا شیخی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جلسه کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی گفت: در این جلسه مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گزارشی از ایجاد صندوق مراقبت های ویژه و خدمات درمانی ارائه کرد. بیماری های صعب العلاج البته مجلس طبق قانون بودجه سال 1401 پیش از این 50 هزار میلیارد ریال 100 درصد و 20 هزار میلیارد ریال از محل تشکیلات قرض الحسنه برای پرداخت به بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص داده بود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم افزود: بر اساس گزارش ارائه شده در جلسه امروز فهرست بیماری های خاص و صعب العلاج شامل 27 بیماری تالاسمی، هموفیلی، ام اس، همودیالیز، دیالیز صفاقی، فیبروز کیستیک، فلج پروانه ای، ام اس است. انواع 1، 2 و 3. اوتیسم، سرطان، فشار خون شریانی ریوی، سکته مغزی، بیماری روانی مزمن، سلول های بنیادی خونساز پیوند قلب، پیوند کلیه، قلب، کبد، ریه، روده و پانکراس، صرع مقاوم به درمان، کاشت حلزون گوش، بیماری پارکینسون و رتینوپاتی دیابتی
شیخی تصریح کرد: بسیاری از این بیماران در پرداخت هزینه ها با مشکلات زیادی مواجه هستند و اقدامات اجرایی این پرونده تشریح و به کمیسیون ارائه شده است. با توجه به اینکه برخی از بیماران نیاز به درمان های خاص پزشکی و کمکی مانند فیزیوتراپی، طب تسکینی یا توانبخشی دارند، امیدواریم با استفاده از منابع در نظر گرفته شده در قانون دارایی 1401 و صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، پوشش بیمه ای خوبی برای بیماران فراهم کنیم.
وی ادامه داد: نمایندگان تاکید کردند که بودجه بیماران خاص و صعب العلاج مشخص شود و به طور کامل صرف این گونه بیماران شود و اتلاف منابع به هیچ وجه جایز نیست.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز