absnews
پورابراهیمی به خانه ملت گفت: این طرح ها هم اکنون باید در قالب بنگاه های اقتصادی و در ارتباط با مجتمع های بزرگ اقتصادی تعریف شود و استفاده از ظرفیت بازار سرمایه بستر مهمی برای انجام آن است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه در سال های اخیر به یک ارتباط استادانه با مراکز اقتصادی تبدیل شده است، گفت: ارتباط مسیر بهتری است و منجر به ارائه هزاران بلانک شد. پروژه های کشور
نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه در حال حاضر روند تامین مالی این بنگاه ها با محدودیت های جدی مواجه است، ادامه داد: ضمانت های لازم برای انجام فعالیت های اقتصادی در این بنگاه ها باید به شکلی جدید تعریف شود. بخشی از این مشکل مربوط به ورود این شرکت ها به بازار سرمایه کشور است که اگر بخواهیم از آنها به عنوان شرکت بورسی نام ببریم، بررسی جدی نحوه پذیرش، عرضه و عرضه آنها در سرمایه است. مشاوره تجارت در بازار مورد نیاز است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، پورابراهیمی با تاکید بر اینکه نوآوری مهم ترین مولفه اقتصاد دانش بنیان است، گفت: بر اساس گزارش های پژوهشی. مسائلی از قبیل قوانین و مقررات، تامین مالی سیستم بانکی، بروکراسی اداری و غیره. عوامل اصلی کاهش شاخص نوآوری هستند.پس باید با تلاش بیشتر و شناسایی نقاط ضعف، موانع را برطرف کنیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: ساختار ارزشیابی دارایی های نامشهود این شرکت ها باید بر اساس تبیین استانداردهای جدید حسابداری مورد بازنگری قرار گیرد و به موضوع اعتبارسنجی، کسب و کارهای دانش بنیان توجه ویژه شود.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه دو نوع کسب و کار دانش بنیان وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکی از این بخش ها را شرکت های نوپا و مرتبط با صنایع خلاق تشکیل می دهند که در این شرکت ها حجم فعالیت، اشتغال و گسترش کسب و کار بسیار سریع است. در کنار آنها، کسبوکارهای دانشبنیان هستند که عملاً از آنچه به عنوان فعالیتهای اصلی کسبوکارهای دانشبنیان شناخته میشود، برای تولید و خلق ثروت استفاده میکنند.
وی گفت: حدود 6 هزار و 500 بنگاه دانش بنیان در کشور وجود دارد که باید از ظرفیت تخصصی آنها در بنگاه های اقتصادی استفاده شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: باید مجموعه ای از فعالیت ها در بازار سرمایه را به بنگاه های دانش بنیان نسبت داد، زیرا جنسیت و رفتار آنها با بنگاه های معمولی متفاوت است.
وی در ادامه یکی از مهم ترین اقدامات در خصوص کسب و کارهای دانش بنیان در سال 1401 را پذیرش کسب و کارهای نوپا در بازار سرمایه کشور و استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای عرضه سهام و مالکیت آن به سرمایه گذاران به صورت ویژه عنوان کرد. شرایط ورود فناوری به صنایع بزرگ در قالب بنگاه های دانش بنیان.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز