شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

بررسی علل تخلفات یکی از کاربردی ترین راهکارها برای افزایش کارایی رای است.

معاون نظارت دیوان عالی کشور گفت: یکی از کاربردی ترین راهکارها برای افزایش صحت آراء و کاهش موارد تخلف، بررسی علل تخلف از آرای بدوی و مراجعه به مراجع بالادستی و سپس رفع آنها با تشکیل آموزش های مرتبط است. .

به گزارش ای بی اس نیوز، عبدالحمید مرتضوی، معاون نظارت دیوان عالی کشور در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص اجرای دستورالعمل ارزیابی تقلب در انتخابات قضایی، گفت: ابتدا مقرر شد روسای قضات به ریشه های نقض رای گیری را در 9 حوزه از جمله نظارت پیدا کنید. تقلب در آراء با بررسی موارد موضوع ماده 477 این قانون آیین دادرسی کیفری، علل نقض آرای دادگاه بدوی در تجدیدنظر استانی. دادگاه، علل تمدید بی مورد مهلت ها و برنامه ریزی برای رفع آنها، علل تاخیر در رسیدگی و برنامه ریزی برای کاهش آن، تعداد بازرسی های استانی، کاهش میانگین برنامه عملیاتی خود را به معاونت نظارت اعلام کنند. دیوان عالی کشور در خصوص زمان رسیدگی، کاهش موجودی شعب، کاهش واردات و افزایش تعطیلی.

وی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی رای گیری قضایی در برخی استان ها، ادامه داد: یکی از کاربردی ترین روش ها برای افزایش مهارت های انتخاباتی و کاهش موارد تخلف، بررسی علل تخلف از تصمیمات بدوی و تجدیدنظرخواهی در مراجع عالی و قضایی است. سپس آنها را با سازماندهی یک دوره آموزشی مرتبط حل کنید. به همین منظور جلسات قضایی دادگاه های تجدیدنظر و کارگاه های آموزشی در استان های خاص به منظور ارتقای سطح دانش قضات و بهره مندی از تجربیات قضات دیوان عالی کشور تشکیل شد.

مرتضوی در تشریح این موضوع با تاکید بر اینکه کارگاه آموزشی با تخصص های خانواده، پرونده های انقلابی، تحریم های خاص، قوانین حقوقی، اقتصادی، تجاری و داوری تاکنون در 20 استان کشور برگزار شده است، تاکید و تاکید کرد: در این کارگروه ها، علمی سوالات و ابهامات و همچنین کاربرد قضات مورد بحث قرار گرفت.

معاون نظارت دیوان عالی کشور، بازرسی دوره ای از کمیسیون های بازرسی دادگاه ها را از دیگر برنامه های عملیاتی با هدف افزایش کارایی تصمیمات قضایی دانست و گفت: بازرسی دوره ای تا پایان سال جاری توسط کمیسیون های بازرسی دیوان عالی کشور. دادگاه ها در خصوص میانگین زمان رسیدگی، کاهش اطاله دادرسی، تشریفات، کاهش تخلفات رای و تشکیلات شعب و نحوه رسیدگی در محاکم در دستور کار قرار دارند و این مهم در استان های خاص مورد توجه قرار گرفته است.

مرتضوی تصریح کرد: اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی مناسب برای رفع عوامل تجدید پرونده از جمله عدم حضور کارشناس برای اجرای تعیین کارشناس، ناقص بودن اقدامات ماموران، عدم وصول نظر کارشناسی، عدم حضور کارشناس. شاخه ها و غیره از جمله مواردی هستند که به منظور کاهش تاخیرهای رویه ای در اولویت قرار می گیرند.

معاون نظارت دیوان عالی کشور در راستای کنترل عملکرد دادگاه های شهرستان ها و شهرستان ها طی مکاتبه ای با روسای قضات استان ها، خواستار اعلام برنامه های عملیاتی و اجرایی در حوزه رای گیری قضایی شد. تقلب

انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *