رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کاهش تورم در نظام اقتصادی تاثیر مستقیم و اولیه در بهبود معیشت کارگران دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی، گفت: بخشی از این روش ها مربوط به فضای عمومی کشور است که طبیعتا بخش کار را نیز شامل می شود و اگر اقدامات خوبی در حوزه اقتصاد کلان کشور انجام می دهیم، این قشر از جامعه نیز منتفع می شوند.
وی مقابله با تورم را مهمترین اقدام برای بهبود معیشت مردم از جمله کارگران عنوان کرد و گفت: این موضوع مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است. آنچه شرایط معیشتی طبقه کارگر را سخت کرده است تفاوت درآمد و هزینه است. یکی از راه های کمک به بهبود زندگی کارگران افزایش درآمد و دستمزد است و طبق قانون باید با توجه به نرخ تورم افزایش یابد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کنترل تورم در نظام اقتصادی مهمتر از افزایش دستمزد است. اگر بتوانیم نرخ تورمی را که در سالهای اخیر به دلیل شوکهای پولی پی در پی افزایش یافته مدیریت کنیم، میتوانیم قدرت خرید را به فضای اجتماعی از جمله کارگران بازگردانیم.
وی با اشاره به اینکه دستگاه های مختلفی در نظام در کاهش نرخ تورم نقش دارند، گفت: دولت و مجلس در تلاش هستند تا در سال 1402 برای مهار تورم برنامه های میان مدت و کوتاه مدت ارائه دهند. طبیعتا نرخ تورم در پایان سال نشان دهنده موفقیت این اقدامات و برنامه ها خواهد بود.
پورابراهیمی به تفاوت حوزه های مختلف کاری پرداخت و خاطرنشان کرد: برخی از کارگران وابسته به شرکت های بزرگ و برخی وابسته به شرکت های کوچک هستند. علاوه بر این، برخی از کارگران در زمینه فعالیت های سخت و برخی دیگر در زمینه فعالیت های عادی هستند.
وی افزود: اگرچه تصمیمات شورای عالی کار حداقلی است اما باید متناسب با توان و توان کارفرمایان و بنگاه های اقتصادی برای افزایش قدرت خرید کارگران از آن استفاده کنیم. علاوه بر دستمزد و حقوق، شرکت های بزرگ حوزه کارگری نیز به کارگران مزایا پرداخت می کنند، اما در شرکت های کوچک این امکان وجود ندارد و به همین دلیل باید این ظرفیت را ایجاد کنیم که امکان پرداخت مزایای بیشتر در شرکت های کوچک و کوچک فراهم شود. مشاغل متوسط .