اخبار اقتصادی روز

بذر بزرگ فرار مالیاتی در شبکه نهاد مالیاتی ریخته شده است

رضا زارعی عضو شورای اسلامی شهر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ای بی اس نیوز در خصوص اصلاحات صورت گرفته در نظام مالیاتی منطقه ای در دولت سیزدهم گفت: نظام مالیاتی منطقه ای در کشور ما با ایرادات اساسی مواجه بود. و مشکلاتی که باعث فرار فراری ها شد. مالیات ها روز به روز در حال افزایش است و شرکت های پردرآمد مالیات متقلبانه خود را پرداخت نمی کنند، به جای بخش شفاف اقتصاد مانند کارمندان و حقوق بگیران، در ابتدای هر ماه مالیات می پردازند و در برخی موارد مالیاتی که توسط این افراد پرداخت می شود. شرکت ها در هر ایالت بسیار بالاتر از مالیات شرکت های بزرگ هستند

زری افزود: در این راستا اصلاحاتی در نظام مالیاتی در استانداری ها آغاز شده و نظام جامع مالیاتی که 12 سال است در کشور فعالیت می کند در چند سال گذشته اصلاح و نوسازی شده و کار جدی آغاز شده است. برای دستیابی به این امر، باید روش های پرداخت مالیات و شناسایی مالیات دهندگان را کاملاً هوشمندانه اجرا کرد.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: سامانه جامع مالیاتی اکنون به یک بانک جامع تبدیل شده است که به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و با رصد اطلاعات درآمدی مودیان و شرکت ها توانسته است بخش بزرگی از شرکت های فرار مالیاتی را شناسایی کند. . مالیات را به مقدار منصفانه و متناسب بپردازید

به گفته این نماینده؛ در این اصلاحات نظام مالیاتی باید تلاش شود تا شیوه اخذ مالیات در سطح استان برای ساکنان مناطق محروم اصلاح شود تا مورد تبعیض قرار نگیرند.

این نماینده مجلس دوازدهم افزود: در مجموع نظام مالیاتی در استانداری ها به سمت شفافیت، هوشمندسازی، جلوگیری از فرار مالیاتی و شناسایی غلات بزرگ اقتصادی و شرکت هایی که هنوز مالیات پرداخت نکرده اند، گرایش داشته است و بر این اساس تعداد مودیان در کشور افزایش یافته است.

وی بیان کرد: این سیستم باید در سال های آینده بیش از پیش بهبود یابد تا از فرار مالیاتی در کشور به طور کامل جلوگیری شود و برای جلوگیری از فرار مالیاتی برخی بذرهای بزرگ اقتصادی که هنوز به شبکه دولت نیفتاده اند، چاره اندیشی شود. سیستم مالیاتی.

زری گفت: در سال های گذشته دولت با کسری بودجه شدید مواجه بود و این کسری منجر به استقراض از بانک مرکزی و در نهایت تورم در کشور و فشار بر اقشار ضعیف جامعه شد.

وی بیان کرد: با این اصلاحات در نظام مالیاتی در استانداری ها، درآمدهای مالیاتی دولت افزایش یافت و حجم درآمدهای مالیاتی در سال های 1401 و 1402 به 100 رسید که منجر به کاهش کسری بودجه دولت و استقراض از بانک مرکزی شد. به همان میزان این موضوع گام مهمی برای تراز مالی بودجه دولت محسوب می شود.

این عضو شورای اسلامی افزود: در دولت شهید رئیسی تلاش شد تا این درآمدهای مالیاتی محقق شود و برای توسعه آموزش سلامت و رفاه مردم هزینه شود و این امر تنها در کمتر از 7 سال با حمایت از این درآمدهای مالیاتی

این نماینده شورای اسلامی تصریح کرد: این مالیات در دولت سیزدهم صرف هزینه های عمومی از جمله بهداشت و درمان، آموزش، تکمیل پروژه های عمرانی و عمران شهرها و روستاها شد و تلاش شد تا نحوه هزینه کرد این مالیات تسهیل شود. درآمدها به صورت سازماندهی شده و شفاف امیدواریم دولت آینده این مسیر را ادامه دهد.

خبرنگار: کبری عزیزم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *