به گزارش ای بی اس نیوز، سید محمود حسینی پور روز چهارشنبه 6 تیر 1403 افزود: آسیب شناسی تأثیر بد شرکت های رسمی و کاغذی بر اقتصاد کشور و فساد ناشی از آن و سایر آثار و پیامدهای زیانبار این معضل اقتصادی با با توجه به درخواست بانک مرکزی، هدف از داشتن ضمانت، حمایت قانونی و به حداقل رساندن آثار زیانبار آن در دستور کار ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی قرار گرفت.
سرپرست معاونت پارلمانی ریاست جمهوری و رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با تشکیل جلسات متعدد و تشکیل کارگروه های کارشناسی، کمیسیون های فنی و تخصصی و اخذ نظر از نمایندگان کارکنان و… نهادهای مرتبط در سه قوه. اقدام به تکمیل، تقویت و تقویت متن اولیه و در نهایت با توجه به اهمیت موضوع در ابتدای تیرماه سال جاری تصویب نامه «دستورالعمل شناسایی و جلوگیری از ایجاد و بهره برداری رسمی و کاغذی». بنگاه ها» در دولت سیزدهم نهایی شد.
حسینی پور گفت: دستورالعمل مذکور شامل 18 ماده و 5 تبصره است که در 3 تیر 1403 به تصویب ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان کرسی فرااقتدار و حاکمیتی به تصویب رئیس جمهور و رئیس ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد رسید. مرکز فرماندهی. مفاسد اقتصادی به کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، نهادها و دستگاه های ذیربط جهت اجرا ابلاغ شده است.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با تاکید بر اینکه این بخشنامه نقش مهمی در پیشگیری و جلوگیری از ایجاد و فعالیت شرکت های رسمی و کاغذی دارد، گفت: با اجرای این بخشنامه خسارت و زیان هایی که به وجود آمده است. برای بدنه اقتصادی کشور به ویژه در بخش های بانکی، مالیاتی، بورسی و سایر تنگناهای حساس خودداری خواهد شد.
وی افزود: اصلاح ساختارها، تخریب بسترهای فساد و ایجاد تله های انفجاری برای شناسایی و برخورد با مفسدان اقتصادی از اولویت های دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی است.