کدام کالاها بیشترین ظرفیت تولید بیولوژیکی را دارند؟
ساخت و ساز: بیشتر محصولات ارگانیک ما به کشورهای اروپایی و برخی به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود. بیشتر محصولات قابل صادرات شامل خشکبار، زعفران، خرما و میوه هایی از جمله کیوی، مرکبات، انار و گیاهان دارویی است. این محصولات عمدتاً به بازارهای اروپایی صادر می شوند.
صادرات محصولات ارگانیک ایران به کدام کشورها انجام می شود؟
ساخت و ساز: صنعت ارگانیک بسیار پیچیده و هر روز در حال تنوع است. یکی از رشته های ارگانیک محصولات کشاورزی، باغداری، کشاورزی، دام و طیور است. بخش دیگر فرآیند تبدیل و تولید محصولات ارگانیک است. از لباس های ارگانیک گرفته تا لوازم آرایشی، غذاهای آماده، کوکی ها، کیک ها و نوشیدنی ها.
کشور ما باید با ابتکار اروپایی ها به سمت کاهش بیماری، پیشگیری و جلوگیری از مواجهه شهروندان ایرانی با هزینه های بالای دارویی و درمانی حرکت کند. این اهمیت با رویکردی بسیار منطقی و صحیح در زمینه کشاورزی ارگانیک و محصولات ارگانیک توسعه و ترویج می شود.
به عنوان مثال زعفران ارگانیک ما عمدتا به آلمان و اسپانیا و داروهای گیاهی ما به آلمان، فرانسه و سوئیس صادر می شود. محصولات انار و میوه عمدتاً به هلند و آلمان صادر می شود.
پتانسیل زیادی در محصولات ارگانیک وجود دارد که بازاریابی ضعیف سهم ما از کل بازار بین المللی ارگانیک را به 150 میلیون دلار رسانده است.
ساخت و ساز: متاسفانه آمار دقیقی از میزان محصولات ارگانیک وجود ندارد. آمار ارائه شده مربوط به شرکت های بازرسی است که بر روند تولید ارگانیک و کشاورزی ارگانیک نظارت دارند. علاوه بر این، مؤسسات بین المللی آمار تولید ارگانیک را از نمایندگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها محاسبه می کنند.
در مجموع بین 80 تا 100 هزار از اراضی کشور به عنوان کشت ارگانیک و طبیعی گزارش شده است.
در زمینه تولید چای، نوشیدنی، محصولات آرایشی و بهداشتی، پوشاک و خوراک دام و طیور ارگانیک میتوانیم درآمدهای بسیار خوبی داشته باشیم و اینها فرصتهایی است برای کشاورزان و تولیدکنندگان که با حمایت دولت میتوانند به این مهم برسند. انجام دادن
absnews
ما مطمئناً می توانیم روغن ارگانیک و خوراک دام ارگانیک داشته باشیم. یا اگر کشاورزان ما چغندر ارگانیک تولید کنند. با استخراج شکر ارگانیک از این محصول می توانیم آب نبات و کلوچه و آب میوه های ارگانیک تولید کنیم.
این روند باید متوقف شود زیرا با زمین های 1000 یا 2000 متری نمی توان به تولید انبوه رسید و تولید برای سرمایه گذاری های کلان سودآور است. در حال حاضر حدود 80 درصد از زمینهای کشاورزی کوچک ارگانیک است، بنابراین مکانیزاسیون و روی آوردن به تولید انبوه بسیار دشوار است و به همین دلیل کشاورزان تمایل به تغییر کاربری زمینهای کشاورزی خود دارند. این امر امنیت غذایی درازمدت ما را به خطر می اندازد.
چند شرکت در بخش ارگانیک فعال هستند؟
صنعت ارگانیک به کجا باید برود؟
چه مقدار زمین در کشور به صورت ارگانیک کشت می شود؟
نسبت به پیشرفت تولید ارگانیک در سایر کشورها ضعیف هستیم و 6 سال است که میزان کشت افزایش نیافته است و متاسفانه در رتبه بندی بین المللی از 20 به 80 سقوط آزاد داشته ایم و بسیاری از کشورها مانند عربستان سعودی اردن و امارات متحده عربی از ما پیشی گرفته اند.
باز هم تاکید می کنم که این آمار مربوط به کشت ارگانیک و کشت در مزارع طبیعی است که باید این دو مورد را از آن جدا کرد. از نظر میزان تولید، کمتر از یک درصد تولید کشور به محصولات ارگانیک اختصاص دارد.
اما اکنون یک تکه کوچک از آن پای داریم. اما کشورهای همسایه مانند روسیه، افغانستان، امارات متحده عربی، عمان و عربستان سعودی سطح زیر کشت محصولات ارگانیک خود را به میزان قابل توجهی افزایش داده اند.
همچنین در تمامی زیرشاخه های تولیدات کشاورزی به ویژه در حوزه نهاده های دامی فرصت های زیادی وجود دارد. به عنوان مثال، اگر کشاورزان با حمایت دولت پنبه بکارند، مطمئناً می توانیم لباس های ارگانیک تولید کنیم یا اگر کشاورزان دانه های روغنی ارگانیک مانند سویا، گلرنگ و کلزا بکارند.
یعنی به جای برداشت طبیعی گیاهان دارویی و صادرات، می توانیم مواد مغزی آنها را استخراج کنیم و مواد حاصل را صادر کنیم. داروهای گیاهی ارگانیک قطعا 200 درصد افزایش قیمت نسبت به داروهای گیاهی طبیعی دارد و با استخراج مواد موثره این محصول می توانیم این سود را 2000 درصد افزایش دهیم که ارز کلانی برای تعاونی های تولید کننده داروهای گیاهی خواهد بود.محصولات ارگانیک .
مورد بعدی که در این زمینه وجود دارد ظرفیت تولید بیولوژیک است که می تواند یکی از راه های کسب ارز باشد.
متأسفانه به دلیل سیاستهای اشتباهی که در زمینه تغییر کاربری و تفکیک اراضی داشتیم، زمینهای کشاورزی ما در استانهای شمالی روز به روز تقسیم و کوچکتر میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، مردم دنیا به دلیل افزایش ناگهانی سرطان ها و بیماری های نوپدید به سمت مصرف محصولات ارگانیک روی آورده اند. به همین دلیل پیشرفت های زیادی در زمینه محصولات ارگانیک حاصل شده و بازارهای جدیدی برای کشورهای تولید کننده ایجاد شده است و برای بررسی ظرفیت تولید و امکانات این حوزه با آزاد عمرانی دبیر انجمن گفت و گو کردیم. ارگانیسم بیولوژیکی کشور اتحادیه.
امیدواریم اهمیت کاشت این محصولات درک شود و هر چه زودتر با قدرت به بازارهای جهانی این محصولات بپیوندیم. بهتر است زودتر شروع به کار کنیم و با وجود گرانی آب در کشت، حداقل باید به سمت تولید محصولات ارگانیک برویم تا تولید محصولات کشاورزی به صرفه باشد.
ساخت و ساز: تولید ارگانیک ارزش افزوده بالایی در محصولات ایجاد می کند، این ارزش افزوده از 30% تا 300% متغیر است. بیشترین ارزش افزوده ای که می توانیم در محصولات ارگانیک داشته باشیم در توسعه صنایع پایین دستی است.
absnews
ساخت و ساز: بیش از 178 کشور در سراسر جهان محصولات ارگانیک تولید می کنند و محصولات خود را به سازمان جهانی غذا و تغذیه اعلام می کنند. هر کدام از این کشورها رقیب ما هستند و ما در این بازار تنها نیستیم. ما
از آنجایی که ما سهم زیادی از بازار ارگانیک نداریم، فرصت استفاده از بازار 150 میلیارد دلاری را از دست می دهیم. ما این ظرفیت را داریم که حداقل 4.5 میلیارد دلار از این درآمد را برای کشورمان فراهم کنیم.
ساخت و ساز: در مورد جهت گیری بیولوژیک ها چند موضوع وجود دارد: اولین مسئله این است که به دلیل اهمیت رژیم غذایی سالم در سراسر جهان و افزایش هزینه های پزشکی از جمله هزینه های پزشکی و بیمارستانی، کشورهای جهان رویکرد کشاورزی ارگانیک را در نظر گرفته اند. به عنوان یک اولویت و کشت محصولات ارگانیک به شدت در حال افزایش است.
کدام کشور آیا رقبای اصلی ایران در تولید محصولات ارگانیک هستند؟
ساخت و ساز: تولیدکنندگان ارگانیک که موفق به دریافت مجوزها، استانداردها و برچسب های ارگانیک شده اند بین 50 شرکت یا شخص متفاوت است. هر یک از این افراد یا افراد و شرکت ها حداقل یک تا 20 بیولوژیک را ثبت کرده و مجوز گرفته اند. بنابراین تنوع نسبتا خوبی برای کشور ایجاد کرده است و قابلیت رشد چند برابری را در تنوع و کمیت خواهد داشت. این آمار مربوط به شرکت هایی است که دارای گواهینامه معتبر، ثبت شده در انجمن ارگانیک ایران و دارای استاندارد 11000 ایران هستند.
چه محصولات ارگانیکی را می توان تولید کرد که در بازار موجود نباشد؟
به طوری که اتحادیه اروپا برای کشورهای عضو این سازمان تکلیف تعیین کرده و نشان می دهد که هر کشور اروپایی باید حداقل 25 درصد از زمین خود را به کشت محصولات ارگانیک اختصاص دهد. به عنوان مثال، سوئیس و اتریش رشد بیولوژیکی بالای 25 درصد، فرانسه و ایتالیا به 20 درصد و کشورهایی مانند آلمان و اسپانیا به بیش از 10 درصد رسیده اند. کشاورزی ارگانیک به تدریج در حال تبدیل شدن به یک اپیدمی در سراسر اروپا است.