با احیای 550 مرکز بیمارستانی 15 میلیون دلار صرفه جویی کنید
با ایجاد مرکز احیا و بازیابی تجهیزات پزشکی در قالب یک طرح بزرگ ملی، 550 دستگاه احیا دوباره وارد چرخه درمان شد و به گفته محققان این میزان فعالیت باعث شد تا 15 میلیون دلار صرفه جویی شود. .
به گزارش ای بی اس نیوز، ملک زاد مدیرعامل یکی از شرکت های فن آور مدیریت تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها را یکی از حوزه های بین رشته ای دانست و گفت: متاسفانه 30 تا 35 سال از نظر دانش مدیریت تجهیزات پزشکی عقب هستیم.تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها در ارتباط با دانش به همین دلیل است که ما این نیاز را شناسایی کردیم و بررسیهای ما نشان میدهد که این تجهیزات زودتر از موعد از چرخه درمان حذف شده و انبارهای بیمارستانها مملو از تجهیزات بیمارستانی است که در حال تخریب هستند.
وی با اشاره به اهمیت تجهیزات پزشکی در فرآیند تشخیص و درمان گفت: در این راستا هدف از ایجاد «مرکز بازیابی تجهیزات پزشکی» در دستور کار قرار گرفت تا بتوان از این تجهیزات استفاده مجدد کرد و در حال حاضر در قالب این طرح تلاش می کند. این تجهیزات را به چرخه پردازش برگردانید.
ملک زاد ادامه داد: در این راستا با نگاهی به تجربیات دنیا متوجه شدیم که حتی کشورهای اروپایی و آمریکایی که مشکل تحریم ما را ندارند، بخش زیادی از بازار آنها به تجهیزات بازیافتی اختصاص دارد و فراتر از آن. حتی 10 درصد بازار جهانی در حوزه تجهیزات و تجهیزات بهداشتی و پزشکی بازیابی شده است، اما در ایران این اتفاق نیفتاده است و این امر باعث صرفه جویی در حدود 800 میلیون دلار می شود. بنابراین تصمیم گرفتیم این پروژه را راه اندازی کنیم.
مدیرعامل این شرکت با اشاره به پیشرفت این پروژه خاطرنشان کرد: تمامی زیرساخت های قانونی، نظارتی و حاکمیتی پروژه «مرکز بازیابی تجهیزات پزشکی» فراهم شده است، دارای سامانه، قانون و مجوز و بودجه است. برای این موضوع در مجلس تعریف شده است. در مدت سه سالی که مرکز ریکاوری راه اندازی شده، 550 دستگاه به بیمارستان های سراسر کشور عرضه شده و با 130 بیمارستان کار کرده ایم.
به گفته وی، تمامی مراکز درمانی که از تجهیزات پزشکی (به ویژه تجهیزات پزشکی سرمایه ای) استفاده می کنند، مشتریان بالقوه خدمات و محصولات بازیابی شده این شرکت هستند که این شرکت تاکنون با چندین مورد از این مراکز قرارداد منعقد کرده است. علاوه بر بیمارستان ها، کلینیک ها، مراکز و کلینیک های جراحی محدود، مراکز تشخیص رادیویی و خانه های سالمندان، مطب های خصوصی و شرکت های خدمات پرستاری در منزل مشتریان بالقوه محصولات این شرکت هستند.
به گزارش روابط عمومی معاونت علمی ریاست جمهوری، ملک زاد طرح مذکور را حدود 15 میلیون دلار صرفه جویی ارزی دانست و گفت: روز به روز در حال توسعه این طرح هستیم و در تلاش هستیم تا در ده سال آینده دومین مرکز ریکاوری را افتتاح کنیم. . با مشارکت دانشگاه شهید بهشتی
انتهای پیام