اخبار ورزشی امروز

باشگاه‌ها با بیانیه‌ها کار سازمان لیگ و فدراسیون را سخت می‌کنند/ عزم جدی برای حل مشکلات حرفه‌ای فوتبال نداریم


اجرای قانون سختگیرانه خواهد بود

این کارشناس فوتبال گفت: مدیران باشگاه ها و نیروی انتظامی عزم جدی برای اجرای اقدامات قانونی ندارند.

عباس چمنیان در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، گفت: چند روز پس از ابلاغ مصوبه 10 گانه فدراسیون فوتبال با هدف جلوگیری از انتشار اظهارات مصاحبه علیه داوران و مسئولان توسط تیم های لیگ برتری در لیگ برتر فوتبال. او در سه هفته پایانی لیگ برتر گفت: فوتبال حرفه ای قوانین و مقررات خاص خود را دارد که رعایت آن به سلامت و کیفیت فوتبال ایران کمک می کند. در واقع آنچه ما در فوتبال خود می خواهیم و دوست داریم فوتبالی بدون مرز، با سلامت کافی و رعایت قوانین و مقررات داشته باشیم، سالهاست که در بسیاری از کشورها آرزو شده است. آرزوی ما به خاطره برخی از کشورهای آسیایی تبدیل شده است.

**کسی مخالف اجرای قانون نیست

وی افزود: آنچه مسلم است ما هیچ تفاوتی با قوانین فیفا و قوانین روز جهانی فوتبال نداریم. به هر حال ما فوتبال را در این فضا دنبال می کنیم. به نظر می رسد طراحی هر بخشنامه، آیین نامه و قانون نیازمند اندیشیدن و وضع قوانینی است که بتواند چارچوب ضمانت اجرایی را داشته باشد. اینکه یک قانون بدون ضمانت اجرایی می ماند و هرکس به خود اجازه می دهد که چنین قانونی را بارها و بارها زیر پا بگذارد، نشان می دهد که نه قانونگذار ضمانت اجرایی را پیش بینی کرده است و نه اعمال قانون با متخلفان برخورد کرده است. قانون. مورد. ، داشته است. هیچ کس مخالف تصویب قانون 10 مصوبه فدراسیون فوتبال یا هر قانون دیگری برای پایان دادن به ناهنجاری ها در فوتبال نیست، اما اگر ضمانت اجرا وجود نداشته باشد، عملاً نیازی به ابلاغ نیست.

**کسی از فوتبال ناب متنفر نیست

این کارشناس فوتبال در پاسخ به برخورد کمیته انضباطی و اخلاقی فدراسیون فوتبال با تخلفات یا نگاه تحقیرآمیز به آن، گفت: هر دو کمیته باید به قانونی که وضع شده پایبند باشند و این مصوبه، این آیین نامه یا این قوانین را رسمیت دهند. ، باید بدون سازش و با قدرت وارد شوند. همه فوتبال سالم می خواهند. اگر قانونی وضع نشود، هرکسی آزاد است هر طور که می خواهد رفتار کند، اما از لحظه ای که قانون یا آیین نامه ای ابلاغ می شود، انتظار خانواده فوتبال این است که بدون تسامح و بدون تسامح با آن برخورد کنند تا تبدیل به یک امر عادی شود. رویه و هرکس به خود اجازه نمی دهد در چارچوب وظایف و مسئولیت های خود چیزی بگوید و حرفی بزند. هیچ کدام از ما فوتبال خالص را دوست نداریم. می خواهیم بر کیفیت فنی مسابقات و اجرای دقیق قانون تاکید کنیم تا پس از آن در صورت تصویب قانونی به اجرای قانون جدید امیدوار باشیم.

** مشکلات همچنان پابرجاست

وی با توجه به اینکه باور اعتراض به داور در کادرفنی بسیاری از تیم ها شکل گرفته است و اکثر مربیان معتقدند که اگر اعتراض نکنند داور به نفع آنها سوت نخواهد زد، گفت: هیچکس نمی تواند منکر این تعداد زیاد شود. مربیان، دستیاران و حتی مسئولان تیم و باشگاه از طریق باج گیری سعی می کنند روی داور تاثیر بگذارند. کار به جایی رسیده که با بیانیه هایی که یکی پس از دیگری در برنامه ریزی و تصمیم گیری صادر می کنند بر کمیته برگزاری و سازمان لیگ تاثیر می گذارند. علت گسترش این مشکلات عدم درمان لازم است، اگر شدت درمان رفتارهای نابهنجاری که در کنار خط می بینیم انجام می شد، آمار رفتارهای خارج از ضوابط حرفه ای بسیار کاهش می یافت. . البته اگر مدیرانی که در باشگاه هایی با گرایش فرهنگی و ورزشی فعالیت می کنند در جهت فرهنگ سازی و حرفه ای شدن فوتبال گام برمی داشتند، وضعیت بهتر می شد. سران باشگاه ها بارها ثابت کرده اند که با استخدام مربیان و مسئولان به افرادی که شخصیتی جز سیاه نمایی و فریاد نشان نداده اند فرصت می دهند، بنابراین عزم جدی برای حل این مشکل از سوی باشگاه ها وجود ندارد. نه رهبران باشگاه عقب نشینی نمی کنند و مستعد آلودگی مسابقه نمی شوند و نه مجریان قانون رویکرد بازدارنده ای در پیش می گیرند، بنابراین مشکلات همچنان پابرجاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *