به گزارش ایلنا، منصور قنبرزاده، نایب رئیس فدراسیون فوتبال درباره نشست با مدیران عامل باشگاه ها گفت: موضوع جلسه به روز رسانی قوانین نقل و انتقالات و انعقاد قراردادهای ورزشی بود. در فصل قبل مکاتباتی از مدیران عامل باشگاه دریافت کردیم که پیشنهاداتی داشتند و از آنها دعوت به برگزاری جلسه کردیم. از سرپرستان باشگاه ها که شرکت کردند و نظرات خود را اعلام کردند تشکر می کنم و از حضور و کمک رئیس فدراسیون تشکر می کنم.
وی ادامه داد: به این نتیجه رسیده ایم که برخی مقررات تغییر کرده است. در خصوص صدور مجوز حرفه ای نیز تحلیل کردیم که اگر این موارد در آیین نامه تغییر کند، امروز شرایطی نداریم که فقط 6 باشگاه ما مجوز حرفه ای بگیرند. درباره صورت های مالی بود، دخل و خرج بود، بودجه ای بود که باشگاه ها برای خودشان تعیین می کردند و باید طبق آن هزینه می کردند تا دچار مشکل نشوند. بحثهایی در این زمینه صورت گرفته و تعداد قابل توجهی از مدیران باشگاهها خواستار تعیین سقف برای سازماندهی حق عضویت و قرارداد بازیکنان و باشگاهها شدهاند. سقف بودجه نباید کاهش یابد و حداقل باشگاه های آسیا نباید تحت تأثیر قرار گیرند. در بحث آکادمی و زیرساخت ها محدودیتی وجود ندارد و مشوق هایی نیز وجود دارد. در بحث بانوان تیم هایی که نماینده داشتند مشوق می شدند و سایر تیم ها نیز باید نیم درصد حقوق را پرداخت می کردند.
قنبرزاده افزود: این کارگروه که با دستور رئیس فدراسیون فوتبال برای بررسی این آیین نامه و دستورالعمل تعیین شده بود، باشگاه ها درخواست کردند که سقف بودجه متوازن در لیگ برتر تعیین شود که حتی از طریق آن نظارت و کنترل شود. خود باشگاه ها برای رهایی از این وضعیتی که اکثر باشگاه های ما در آن قرار دارند. باشگاههایی که هزینههایشان با بودجهشان یکسان نیست، اغلب توسط پروندههای فیفا و AFC دستگیر میشوند. اگر باشگاه یا شرکتی سه سال متوالی زیان ده باشد باید منحل شود و صورت های مالی آن بررسی شود که این موضوع روی این باشگاه ها تاثیر می گذارد. هدف از سازماندهی و ساختار قراردادهای ورزشی، محدود کردن سبد فوتبال نبود. انصافا این هزینه ها برای ورزش کشور زیاد نیست بلکه باید در جایی که هست هزینه شود و آکادمی ها و زیرساخت ها توسعه پیدا کند.
خبر از رکنا