بازگشت بیش از 7 هزار واحد تولیدی راکد به چرخه تولید
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نوع دخالت دولت برای رفع مشکلات سیاسی، مدیریتی و بعضاً در قالب تامین مالی واحدهای تولیدی است.
وی افزود: در برخی موارد در جزئیات عوارض می یابند و مشکل را مدیریت می کنند. در دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور، گروهی به نام «ستاد احیای واحدهای راکد و نیمه فعال» ایجاد شد. تمرکز این گروه بر روی واحدهای تولیدی که به هر دلیلی نیمه فعال یا راکد شده اند، با همکاری استانداران و واحدهای مختلف در حوزه صنعت و معدن است.
منصوری ادامه می دهد: کارشناسان واحدهای تولیدی در مشکل را به صورت موردی مورد بحث قرار می دهند. گاهی واحدهای تولیدی با مشکل تامین مالی مواجه میشوند، گاهی مشکل مدیریتی یا خلأ در بازار ایجاد میشود، کارشناسان عوارضی پیدا میکنند و برای رفع مشکلات گام بر میدارند.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نوع دخالت دولت برای حل مشکلات، سیاسی، مدیریتی و بعضا تامین مالی واحدهای تولیدی است و توانستیم بیش از ۷ هزار واحد را در دولت سیزدهم فعال کنیم که این یکی از دستاوردهای بزرگ دولت است. “
وی افزود: در سال آینده احیای واحدهای تولیدی راکد یا نیمه فعال در دستور کار دولت قرار دارد و از سوی دیگر مقام معظم رهبری در سال های اخیر نام شعار سال را با شعار اقتصادی قرار داده اند. عناوین و امسال نیز با عناوین رشد تولید و کنترل تورم در راس مطالبات و دستورات خود قرار گرفت و دولت بر این موضوع متمرکز است.
منصوری ادامه داد: کل دولت به عنوان ستاد خدمات در حوزه صنعت، معدن و مجموعه تولیدی اعم از خیرین اعم از وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و موسساتی که نقش تسهیل کننده دارند، فعال خواهند بود. مانند استانداردها و محیط زیست، ضمن احترام به چارچوب ها و ساختارها، به تولید کمک می کند تا تولید رونق بگیرد.
وی افزود: برخی از حوزه ها نقش حمایتی و هماهنگ کننده دارند، مانند معاونت اجرایی که در مقر دولت است. بسیج شده اند تا در روزهای پایانی سال و سال جدید تحولی بزرگ در این حوزه ایجاد کنند.