علی صفری دوشنبه 9 اسفند در مراسم افتتاح مزرعه سبز زرمکیان ساوه اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی در دوره جدید اولویت هایی مانند افزایش بهره وری، تامین نیازهای بازار در قالب زنجیره تولید و نظارت بر بازار مصرف .
وی از ناظران حوزه صنایع غذایی به ویژه در حوزه دامپزشکی خواست با توجه به اهمیت سلامت مواد غذایی، فرآیندهای تولید را به طور جدی و دقیق کنترل کنند تا محصولات سالم و با کیفیت به مردم ارائه شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نیز گفت: کشتارگاه ها نقش مهمی در سلامت شهروندان دارند و هر چه بتوانیم شاخص های بهداشتی را در این مراکز ارتقا دهیم در نهایت ایمنی و سلامت شهروندان افزایش می یابد.
وی گفت: تمامی الزامات در زمینه های زیست محیطی، دامپزشکی، بهداشتی و غیره در این مجموعه برآورده شده است و
سید ضرغام پورسیف با اشاره به اینکه روزانه بالغ بر 50 تن مرغ زنده در این مجتمع کشتار می شود، افزود: ارگان های شهرستان ساوه مانند جهاد و دامپزشکی کمک کرده اند اما در برخی ادارات نیز شاهد بدرفتاری هایی بوده ایم.
وی گفت: اولویت اول تامین جوجه های مورد نیاز مردم استان مرکزی است و لازم است کشتارگاه زرمکیان ابتدا به فکر تامین نیاز مردم ساوه باشد.
مدیرعامل زرمکیان مزرعه سبز نیز گفت: با کمک کارشناسان داخلی و خارجی تمامی دستگاه های این مجموعه را احیا کرده ایم و حدود سه ماه و نیم از تولید در فاز آزمایشی می گذرد.
وی افزود: نظارت بر واحدهای تولیدی در حوزه صنایع غذایی یک وظیفه دامپزشکی است و به مرور زمان باعث اطمینان مردم برای استفاده از محصولات می شود.
ای بی اس نیوز/ مرکز رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: از آنجایی که در سال های گذشته عرضه مرغ در شب عید با حاشیه های زیادی همراه بود، امسال نیز در این زمینه برنامه ریزی شده است و کمبودی در استان مرکزی وجود نخواهد داشت. .
وی با بیان اینکه در استان مرکزی بیش از 9 هزار تن معادل 230 تن تولید طیور در روز داریم، در حالی که نیاز روزانه استان 100 تن است، افزود: فرآوری صنعت یکی از حلقه های زنجیره تولید و کارخانه زرمکیان است. . یکی از بخش های مهم این چرخه است. در استان مرکزی است و به زودی ساخت کشتارگاه صنعتی در اراک راه اندازی می شود.
پورسیف گفت: گام بعدی راه اندازی خط دوم کشتارگاه و گرفتن درجه A کشور است و مرحله سوم در برنامه های ما است. طبق برنامه ریزی های انجام شده با پرورش مرغ مادر، جوجه کشی، راه اندازی کارخانه خوراک دام، کشتار و توزیع در صدد ایجاد خط تولید هستیم.
وی گفت: هدف اصلی این واحد کشتارگاهی تامین نیازهای شهرستان ساوه است و آمادگی داریم ظرف 24 ساعت به مرغداران پرداخت کنیم.
وی گفت: در استان مرکزی با توجه به اینکه مرغ مازاد به صورت زنده به استان های دیگر منتقل می شود، نیاز به افزایش کشتارگاه ها برای ارزش افزوده برای تولیدکنندگان این منطقه به ویژه از شهرستان ساوه احساس می شود.
وی گفت: برای احیای این کشتارگاه در مجموع 20 میلیارد تومان هزینه شده و تا 100 تن در روز ظرفیت کشتار دارد. این مجتمع در فاز اول برای 130 نفر شغل ایجاد کرد و در صورت راه اندازی فازهای دوم و سوم تا پایان سال 1401 و تکمیل خط تولید، امکان اشتغال برای هزار نفر وجود دارد.
شانقی افزود: هر کارخانه و شرکت تولیدی که در زمینه سلامت مواد غذایی سرمایه گذاری کند نتایج مثبتی را شاهد خواهد بود.
صفری بیان کرد: باید بین تولید و مصرف تعادل ایجاد کنیم تا هیچ طرفی اعم از تولیدکننده و مصرف کننده آسیب نبیند. اراده وزارت جهاد و سازمان های تابعه کمک به روند تولید و اشتغال است و سیاست حمایتی دستور کار است.
یکی از بهترین کشتارگاه های درجه B در کشور است و با توجه به اهداف تعیین شده به دنبال صادرات مرغ هستیم.
absnews