اخبار اقتصادی روز

بازاریابی لوگوی طیب در سطح بین المللی

دکتر ابوالفضل پهلوانلو، معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی نیز در این مراسم گفت: شناسایی چالش های ملی ایمنی مواد غذایی، ارائه راهکارهای خروج از کشور و پاسخگویی به نیازهای پژوهشی و نوآوری صنایع غذایی کشور از اصلی ترین موارد است. پژوهش. جهت گیری در برنامه دوم توسعه موسسه.

رضوی درباره اجرای ایده لوگوی غذای طیب در این موسسه گفت: ایده اولیه این لوگو در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی شکل گرفت و پس از آن طرح مطالعاتی طراحی طیب لوگوی غذا در این موسسه پیاده سازی شد و پس از آن مدل مفهومی خط تولید طراحی شد. نان طیاب با همکاری بخش خصوصی اجرا می شود.

وی ادامه داد: در این زمینه کاهش وابستگی صنایع غذایی کشور به مواد اولیه وارداتی، تمرکز بر جیره غذایی گروه های خاص و شرایط اضطراری، توسعه روش های نوین کاهش ضایعات مواد غذایی و استفاده مجدد از آن و رفع نیازهای فنی و نوآورانه علمی سازمان های اجرایی در حوزه صنایع غذایی مورد توجه ویژه قرار گرفته اند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی، پهلوانلو گفت: مشخصات انتشار پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه بین المللی اسکوپوس و کسب رتبه «بین المللی» انتشارات علمی. کمیسیون وزارت عطاف و همکاری در تدوین سند ملی ایمنی غذایی کشور و انتخاب پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی به عنوان نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در توصیه راهبردی تدوین این سند از دیگر دستاوردهای قابل توجه این موسسه است.

رئیس پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی با اشاره به پیشنهاد اعطای نشان غذایی طیب از سوی این موسسه گفت: این نشان با همکاری آستان قدس رضوی و حمایت هم اکنون در مرحله بازاریابی در سطح ملی و بین المللی قرار دارد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری.

رضوی گفت: این برند در حال حاضر با همکاری آستان قدس رضوی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در فاز بازاریابی ملی و بین المللی قرار دارد. موسسه کیفیت آستان قدس رضوی با همکاری سازمان ملی استاندارد اقدام به طراحی و تدوین مدل ارزیابی و رتبه بندی کیفیت محصولات خرما، پسته، برنج و زعفران می کند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی افزود: امضای 39 تفاهم نامه همکاری و انعقاد 26 قرارداد تحقیقاتی با دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی خارج از کشور و عضویت در کارگروه بین المللی پروبیوتیک ها آسیا و اقیانوسیه از جمله اهداف دستاوردهای این موسسه در زمینه ارتباطات بین المللی.

وی ادامه می دهد: با توجه به اهمیت دیده شدن مراکز تحقیقاتی و به منظور پیگیری مجدانه این پرونده، کارگروه رویت پذیری در پژوهشگاه تشکیل شده است.

انتهای پیام

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر سید محمدعلی رضوی گفت: تدوین نقشه راه صمغ های بومی ایران با رویکردهای کلیدی کاهش وابستگی صمغ به واردات و ایجاد زیرساخت های صادراتی و توسعه فناوری با رویکرد افزایش تولید و ارتقای بهره وری و همچنین تدوین چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران، از مهمترین اقدامات این موسسه است که به منظور جلوگیری از خام فروشی و افزایش ارزش افزوده در صنایع غذایی کشور تاسیس شده است.

دکتر صمدانژاد ابراهیمی با تاکید بر ارتقای دیده شدن دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و فناوری وابسته به وزارت علوم، درباره برندسازی غذاهای طیاب گفت: با توجه به استقبال جهانی از غذای حلال، لازم است با انتشار، برند غذای طیب را ارتقا دهیم. مقالات بین المللی و استراتژی قوی، آن را به گونه ای ارائه کنید که قدرت رقابت با برند حلال را داشته باشد.

وی توسعه ارتباطات صنعتی، تحقیقاتی و فناوری این نهاد را در سال های اخیر برشمرد و گفت: از ابتدای استقرار مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه، 251 قرارداد تحقیقاتی با شرکت های صنعتی در حوزه تخصصی این نهاد منعقد و منعقد شده است. صنایع غذایی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *