ای بی اس نیوز/ کرمان معاون امور معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت گفت: جنوب کرمان باید زیرساخت های لازم را برای توسعه معادن و صنایع معدنی ایجاد کند که تا جایی که قانون اجازه دهد توسط ایمیدرو فراهم می شود.
رضا محتشمی پور امروز 19 خردادماه در دیدار با فعالان صنعتی و معدنی جنوب کرمان با حضور معاون اقتصادی استاندار و فرمانداران جنوب کرمان، توسعه زیرساخت های لازم را در مقایسه با سایر مناطق مثبت ارزیابی کرد و افزود: : جنوب استان نسبت به سایر مناطق بهتر است. کشور رشد صنعتی و معدنی قابل قبولی دارد و سازمان صمت نیز در این موارد عملکرد خوبی داشته است و باید از این روند حمایت کرد.
وی افزود: با ورود سرمایه گذار به منطقه، اشتغال به عنوان اولین نیاز تامین می شود.
محتشمی پور تشکیل شورای مسئولیت های اجتماعی را در راستای تحقق اهداف تعیین شده و بر اساس اولویت های منطقه دانست و گفت: مسئولیت های اجتماعی باید به صورت متمرکز، متمرکز و تخصصی جمع بندی و در دستور کار روز قرار گیرد.
معاون امور معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت معادن، آینده صنعت و معدن جنوب کرمان را پویا و امیدوارکننده توصیف کرد که با روحیه همدلی و تلاش به نتیجه نهایی خواهد رسید.
وی همچنین از آموزش و پرورش به عنوان مهمترین زیرساخت توسعه یاد کرد و گفت: توجه به مقوله آموزش اقدامی به موقع و ضروری است که در جنوب کرمان به صورت تخصصی آغاز شده است.
محتشمی پور جنوب کرمان را نیازمند ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه معادن و صنایع معدنی دانست و افزود: از طریق ایمیدرو تا زمانی که منع قانونی نداشته باشد برای توسعه و تامین زیرساخت های معادن و معدن استفاده می شود. صنایع
بعدها مسلم مروجی فرد رئیس سازمان صمت جنوب کرمان از احداث 55 واحد معدنی کوچک در مقیاس کوچک خبر داد و گفت: در حال حاضر به دلیل مشکلات زیرساختی برای توسعه و رشد صنایع کوچک معدنی با مشکل مواجه هستیم.
وی ناباوران بومی را از دیگر مشکلات حوزه معدن در جنوب استان دانست و گفت:
تخصیص زمین برای پروژه های صنایع معدنی زمان بر است که با توجه به تورم غیرقابل پیش بینی پروژه توجیه اقتصادی ندارد.
مروجی فرد سوخت به مشکلات پیش روی معادن و صنایع معدنی جنوب کرمان اشاره کرد که چالش های زیادی را به همراه داشته است که با ارائه راهکارهای مختلف با همکاری استانداری ها در صدد رفع این مشکل هستیم.
رئیس سازمان حراست جنوب کرمان از ممنوعیت خروج سیلیس از منطقه خبر داد و گفت: علاوه بر اقدامات لازم برای راه اندازی صنایع معدنی، از خروج مواد معدنی خام از جنوب کرمان جلوگیری شده است. و تاکنون تولید سیلیس را ممنوع کرده ایم که منجر به ایجاد کارخانه در منطقه فرآوری شده است که با رشد اشتغال همراه است.
ضرورت تشکیل نظام مهندسی معدن در جنوب کرمان
به گزارش ای بی اس نیوز، محمد معجز، معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صمت جنوب کرمان در این نشست ظرفیت های معدنی منطقه را برشمرد و گفت: در جنوب کرمان 116 پروانه بهره برداری و 330 پروانه اکتشاف صادر شده است و … بیش از 2000 درخواست اکتشاف در منطقه ثبت شده است، ما دستور کار داریم.
وی با تشریح ظرفیت معادن بزرگ جنوب کرمان افزود: تیتانیوم کهنوج بزرگترین معدن تیتانیوم کشور، معدن کرومیت فطر، بزرگترین معدن کرومیت کشور، کارور یکی از بزرگترین معادن مس کشور است. کشور، معادن طلای زرتشت و زحمتکان، معدن کرومیت آسود، معدن مس سرگز و معدن مس حسین آباد از مهمترین معادن جنوب کرمان هستند که تاثیر مستقیمی بر اشتغالزایی و رونق اقتصادی منطقه دارند. .
مجاز با بیان موانع و مشکلات پیش روی توسعه معادن جنوب کرمان گفت: ساماندهی نشدن نظام مهندسی معدن در جنوب کرمان، نبود زیرساخت های لازم مانند آب، برق و جاده، قوانین و مقررات دست و پاگیر کار را مختل کرد. روند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت جنوب کرمان افزود: عدم صدور مجوز فعالیت از سوی محیط زیست برای معادن منطقه بحر آسمان، احتساب حقوق دولت بر معادن مس رامشک، کنارویه. معادن آهن و مس گمرکان و معادن تیتانیوم کهنوج و افزایش وسعت معدن کرومیت دیوان مراد از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مجوز کار معادن و صنایع معدنی جنوب کرمان از اشتغال بیش از 4560 نفر به صورت مستقیم در حوزه معدن و صنایع معدنی جنوب کرمان خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، در این دیدار فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی به بیان برخی از مشکلات و موانع توسعه معادن و صنایع معدنی پرداختند و معاون وزیر صمت قول مساعدت و همکاری برای حل موارد ذکر شده در چارچوب مصوبه داد. قانون و با هدف حفظ اشتغال.
انتهای پیام