16:03 – 05 نوامبر 1403
علی حسینی به مناسبت روز ملی زعفران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ با بیان اینکه قدمت زعفران به 3000 سال قبل باز می گردد، اظهار داشت: طبق آمار، ایران تولید کننده و عرضه کننده 90 درصد زعفران در بازارهای جهانی است. .
وی با اشاره به اینکه امکان تولید 1200 تن زعفران در کشور وجود دارد، افزود: با توسعه صنایع تولیدی و پرهیز از خام فروشی ارزش افزوده واقعی به کشور داده می شود.
حسینی ادامه داد: شرایط تحریم و عدم حضور ایران در بازار باعث شد کشورهای دیگر وارد تولید این محصول گران قیمت شوند.
یکی از اعضای شورای ملی زعفران گفت: طبق آمار طی چهار دهه گذشته اسپانیا اولین تولید کننده زعفران در جهان، ایران رتبه دوم و هند و یونان به ترتیب رتبه های سوم و چهارم را به خود اختصاص داده اند. این شرکت به تدریج در حال تلاش برای بهبود کیفیت زعفران ایرانی و قیمت رقابتی آن است، اما اسپانیا اکنون در تلاش است تا اکثریت بازار را در اختیار بگیرد.
خبرنگار: آزاده محبی