سازمان ملی استاندارد ایران به کمیته بین المللی استانداردسازی تجهیزات و قطعات الکترونیکی پیوست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در حال حاضر ایران و همچنین موسسات ارزیابی انطباق آلمان، فرانسه، کانادا، آمریکا، انگلستان، ایتالیا، سوئیس، چین، ژاپن، هند، عربستان سعودی، ترکیه، امارات متحده عربی و غیره. ; این یک بار دیگر اعتبار بین المللی خود را تایید می کند.
ایران با عضویت در کمیته مدیریت سیستم ارزیابی انطباق بینالمللی تجهیزات و قطعات الکترونیکی IECEE در کمیسیون بینالمللی الکتروتکنیکی (IEC)، به جمع 53 کشور عضو این سیستم پیوست.
بر اساس این گزارش، با دستیابی به این عضویت، زمینه ورود به بازارهای جهانی و تجارت با جهان در 23 دسته محصولات و قطعات الکتریکی و الکترونیکی شامل لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی، خودروهای برقی، تجهیزات روشنایی، اندازه گیری و تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات صوتی و تصویری، تجهیزات اداری و فناوری اطلاعات، اتوماسیون صنعتی، تجهیزات حفاظتی، باتری، سیم و کابل، ابزارآلات برقی، تابلوهای فشار قوی و پایین و سایر قطعات الکترونیکی آسانتر شده است.
همچنین با این رویداد بین المللی؛ علاوه بر به رسمیت شناختن موسسات ارزیابی انطباق کشور و آزمایشگاههای آزمایش در سطح بینالمللی و پذیرش جهانی گواهیها و نتایج آزمایشهای صادر شده توسط مؤسسات ملی؛ با پرهیز از تکرار آزمایشات، رفع موانع فنی تجارت، ایجاد جهش تولید و حمایت از تولید ملی را ایجاد می کنیم.
از مهمترین مزایای این رویداد بین المللی می توان به اطمینان بخشی به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان از پذیرش محصولات و خدمات آنها در سایر کشورها، کاهش بسیاری از هزینه ها و صرفه جویی در زمان، جلوگیری از خروج ارز از کشور، تضمین خودکفایی ملی اشاره کرد. و وابستگی به خارجی ها را متوقف کند. کشورهای دیگر. بهبود فضای کسب و کار مؤسسات ملی ارزیابی انطباق و کسب درآمد ارزی برای کشور اعتبار و جایگاه جهانی کسب می کند و ایمنی و امنیت کالاها و محصولات برقی تولیدی در کشور را تضمین می کند.
گفتنی است در 7 فروردین 1403 سازمان ملی استاندارد ایران به عضویت سازمان اعتباربخشی و صلاحیت اتحادیه آسیا و اقیانوسیه (APAC) درآمد.
در 25 می 1403 به عضویت ILAC (سازمان بین المللی اعتبارسنجی آزمایشگاهی) درآمد.