اخبار اقتصادی روز

ایران برای اولین بار وارد بازار نفت شیل شد

ای بی اس نیوز/لرستان مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: حضور شیل نفتی در منطقه قالیکوه الیگودرز موفقیت بزرگی برای جمهوری اسلامی است که برای اولین بار وارد بازار شیل نفتی ایران می شود.

مهدی فکور امروز 27 آبان ماه در حاشیه بازدید از میدان نفتی شهرستان الیگودرز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شیل نفتی دو نوع است که نوع این شیل ها زیرزمینی هستند که چاه ها باید در آن قرار بگیرند. کنده شود در عمق 1200 متری و استخراج با روش های بسیار گران قیمت. ماینینگ نیز 30 تا 40 دلار به ارزش ماینینگ می افزاید تا ماینینگ به صرفه باشد، اما خداوند این نعمت را بر روی زمین در این زمینه به ما داده است.

وی گفت: بررسی های میدانی و کارهای آزمایشگاهی با مشارکت موسسه نفت تهران به پایان رسید، نمونه برداری آزمایشگاهی موفقیت آمیز بود و روش نیز نشان داد که نمونه نیمه صنعتی 10 کیلویی به طور مداوم نفت، میعانات نفتی و گاز تولید می کرد.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران خاطرنشان کرد: در شهرهایی مانند اهواز برای رسیدن به نفت باید تا عمق 2500 متری حفاری انجام دهیم، در حالی که در این منطقه از قالیکووه الیگودرز همین نفت روی نفت وجود دارد. زمین .

فکور افزود: 15 سال مطالعه و کار میدانی در این منطقه از شهرستان الیگودرز انجام شده و تیم های مختلف کوهنوردی در این منطقه حضور یافته و نمونه برداری و آزمایش های لازم را انجام داده اند تا نتیجه آن قابلیت برداشت باشد. . این میدان روزمین.

وی گفت: در این منطقه 2 روش استخراج نفت وجود دارد که یکی از آنها استخراج مواد معدنی است که باید از معادن روی زمین استخراج شود.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: روش دیگر صنعتی در فرآیندهای نفتی است که باید انجام شود، اما محققان موسسه اکتشاف و نفت روش جدیدی پیدا کرده اند که برای شیل نفتی ایران مناسب است و خواهد بود. ثبت جهانی شد. .

فکور گفت: کارخانه نیمه صنعتی به این صورت ساخته شده و با آن نفت، میعانات گازی و گاز برداشت می شود که قیمت بسیار بالایی در اقتصاد بین المللی دارد و کمک اقتصادی خوبی برای کشور خواهد بود و انتظار می رود که در زمینه نفت، گاز و میعانات گازی خودکفا به کشور کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در حالی که تلاش ها از 15 سال پیش شروع شد، این اتفاق در دولت سیزدهم افتاد زیرا تا زمانی که کارخانه نیمه صنعتی ساخته شد زحمات زیادی کشیده شد، این که قبلاً نداشتیم.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران خاطرنشان کرد: برای برآورد اقتصادی این شیل ها نیاز به عکس های هوایی و ماهواره ای است و تا عمق 300 متری حدس و گمان انجام شده و یک حلقه چاه حفر شده است، حالا باید دید عمق چقدر است. این ظرفیت است.

فکور افزود: امیدواریم تا دو تا سه ماه آینده گزارش فنی و اقتصادی از طریق موسسه نفت دانشگاه تهران به ما تحویل داده شود و اندازه گیری های عملیاتی آغاز شود.

وی گفت: پسماندهای باقی مانده از این شیل ها بسیار خالص و دوستدار طبیعت و محیط زیست است و این زباله ها می تواند در صنایع مختلف مانند سیمان استفاده شود و یا به عنوان خاک به محل اولیه خود بازگردانده شود.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: اشتغالزایی این شیل های نفتی برای منطقه به صورت مستقیم، غیر مستقیم و سه گانه است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *