ایجاد شغل برای 36000 نفر تا پایان دی ماه
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال و تحریک تولید نهضت ملی احیاء و راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و غیرفعال یا افزایش ظرفیت تولید، رفع مشکلات و اعطای اعطا است. امکانات .
در ابتدای دولت سیزدهم بیش از 50 هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل در کشور وجود داشت و این موضوع بیش از پیش ضرورت احیای واحدهای صنعتی راکد را نشان داد. دولت سیزدهم وعده داد که از هر کاری برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی دریغ نخواهد کرد. در همین راستا نهضت احیای واحدهای اقتصادی راه اندازی شده است.
نهضت احیای واحدهای اقتصادی مطابق با سیاست های دولت سیزدهم مبنی بر خنثی سازی تحریم ها و مردمی شدن اقتصاد، لزوم ایجاد سازوکار انعطاف پذیر، چابک و پاسخگو و مردمی برای نظارت بر محیط زیست و اقدامات به موقع. و تصمیماتی با هدف احیاء، نوسازی و فعال سازی. واحدهای اقتصادی غیرفعال و نیمه فعال در دی ماه 1400 به بهره برداری رسیدند.
طبق آمار، صنایع مقیاس کوچک 17 درصد از ارزش افزوده بخش صنعت را تشکیل می دهند و 45 درصد از نیروی کار شاغل در بخش صنعتی به صنایع مقیاس کوچک مرتبط هستند.
بر این اساس بر اساس آخرین آمار بیش از 59 هزار واحد صنعتی در شهرها و نواحی صنعتی کشور فعال هستند که برای حدود یک میلیون و 300 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.
این در حالی است که با توجه به اینکه طی چند سال گذشته واحدهای صنعتی به دلایل مختلف از جمله مشکلات سرمایه در گردش، تسهیلات بانکی، نبود بازار، مشکلات تامین مواد اولیه و ماشین آلات تعطیل شده اند، یکی از رسالت های دولت ها احیای این موارد است. واحدها به روش های مختلف
ایجاد شغل برای 36000 نفر
بر این اساس تا دی ماه امسال 897 واحد صنعتی راکد در شهرستان ها و نواحی صنعتی چرخه تولید را از سر گرفتند که برای 17 هزار نفر شغل ایجاد کرد.
همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و 240 واحد تولیدی جدید در شهرها و نواحی صنعتی کشور ایجاد و برای 17 هزار و 727 نفر شغل ایجاد شده است.
در مجموع با راه اندازی واحدهای جدید و همچنین احیای واحدهای راکد از ابتدای سال تاکنون برای حدود 36000 نفر در مستعمرات و نواحی صنعتی شغل ایجاد شده است.
در زمینه ارتقای فناوری و فناوری صنایع مستقر، 20 فن بازار در شهرها و نواحی صنعتی سراسر کشور ایجاد شده، بیش از 2115 نیاز فناورانه بخش صنعت شناسایی شده و بیش از 560 نیاز فناورانه بخش صنعت شناسایی شده است. حل شده است که از این تعداد 120 پرونده مربوط به سال جاری است.
همچنین در حوزه توانمندسازی کارگران در صنایع کوچک تعداد 5084 دوره آموزشی حضوری و الکترونیکی برای کارگران مستقر در شهرها و نواحی صنعتی برگزار شد.
absnews