اخبار سیاسی روز

بروجردی: ساختار سیاسی جهان در حال تغییر است


بروجردی: ساختار سیاسی جهان در حال تغییر است

رئیس انجمن دوستی ایران و چین با بیان اینکه معادلات جهانی به سرعت در حال تغییر است و شاهد تغییر آرایش سیاسی حاکم بر جهان هستیم، گفت: روابط ایران و چین همواره رو به رشد بوده و چین این توانایی را دارد که تبدیل شدن به قدرت برتر اقتصادی جهان و جایگزینی آمریکا.

علاءالدین بروجردی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در تحلیل چشم انداز روابط آتی ایران و چین با توجه به همکاری های نزدیک دو کشور، اظهار کرد: روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین بی شک وجود داشته است. در تمام سال های پس از انقلاب اسلامی رو به افزایش بوده است و حتی در دوران جنگ نیز روابط خوبی برقرار شد و این روابط خوب همچنان ادامه دارد.
وی بیان کرد: با وجود فضاسازی هایی که آمریکا در اتاق فکر سینوفوبیک خود انجام می دهد و عده ای در داخل کشور همچنان به دنبال بازگشت روابط حسنه با غرب و یونایتد هستند، شاهد تحولاتی در منطقه و جهان هستیم. ، این یک واقعیت سیاسی بسیار مهم است.
رئیس انجمن دوستی ایران و چین گفت: زمانی که از پدیده اقلیمی، گازهای گلخانه ای و… صحبت می کنیم، شاهد تغییرات سریع در آرایش سیاسی جهانی هستیم.
بروجردی افزود: آمریکا پس از فروپاشی شوروی خود را پیشرو در عرصه جهانی می دید و این ذهنیت را داشت، اما امروز این معادله به سرعت در حال تغییر است و قدرت های نوظهور جایگزین قدرت آمریکا می شوند، بنابراین چین این ظرفیت را دارد. هم از نظر جمعیت و وسعت و هم از نظر اقتصادی روز به روز به آمریکا نزدیکتر می شود و کمتر از 10 سال دیگر در راه رسیدن به اولین قدرت اقتصادی جهان است و آمریکا دیگر قدرت اول اقتصادی نخواهد بود.
وی ادامه داد: از نظر مسائل سیاسی این معادله در حال تغییر است و در محاسبات برای احتساب حتی کشورهایی مانند عربستان که روابط نزدیک و خوبی با آمریکا دارد، سفر رئیس جمهور چین به ریاض مصداق بارز آن است. که این کشور روابط قوی با کشورهای حوزه خلیج فارس دارد.
رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین جمهوری اسلامی ایران از چنین فرصتی استقبال می کند، سیاست ما افول قدرت آمریکاست، زیرا ظلم هایی که آمریکایی ها انجام می دهند، این قدرت باید فرو بریزد.
بروجردی همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران در معادلات جهانی به سرعت در حال رشد است و از نظر نفوذ منطقه ای، ارتباطات گسترده نظامی و جهانی با وجود تحریم های آمریکا از جایگاه قابل قبولی برخوردار است که در نتیجه شاهد تغییر و تحول هستیم. ترتیبات سیاسی حاکم بر جهان .
وی همچنین بر توافق ایران و عربستان تاکید کرد و گفت: سیاست ما با عربستان به عنوان کشور همسایه به ویژه در دولت سیزدهم خوب بوده است و بارها این موضوع را اعلام کرده ایم که به همین دلیل پنج دوره را برگزار کردیم. مذاکرات اما به دلیل روابط بسیار خوب ما، چین با ایران و عربستان، چین توانست از این شرایط حداکثر استفاده را ببرد و اجلاس پکن نقطه پایانی مذاکراتی بود که منجر شد، طبیعتا یک رویداد مهم و تاثیرگذار توسعه ای است. و اکثر کشورهای منطقه از آن استقبال کردند و دشمنان منطقه آمریکا و رژیم صهیونیستی از آن استقبال کردند.
انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا