معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با تاکید بر اینکه ظرفیت انسانی خوبی در دانشگاه تهران وجود دارد، گفت: حوزه نوآوری باید از صنعت کمک کند، محیطی که آن را احاطه کرده و دانشجویان و اساتید را سر کار بگذارد، تنها مسئول تأمین زیرساخت ها هستند.» ما داریم.
به گزارش ای بی اس نیوزدکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در مراسم افتتاحیه منطقه نوآوری دانشگاه تهران، الگوی منطقه نوآوری را الگویی مناسب توصیف کرد و گفت: دانشگاه شریف حدود 10 سال است که منطقه نوآوری دارد و دانشگاه علم و صنعت نیز نوآوری خود را افتتاح کرده است. ولسوالی برای چند ماه و آنچه امروز اتفاق افتاد یک رویداد مبارک است و دستاوردهای بزرگی را به همراه خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت های مالی موجود و قانون جهش تولید استفاده کرد و به مردم منطقه نوآوری کمک کرد، خاطرنشان کرد: نوع کار در نوآوری و علم و صنعت شریف با نوع کار در نوآوری متفاوت است. دانشگاه تهران.
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: مفهوم نوآوری اجتماعی مفهومی مهم و جدی است که باید به قلب شهر تهران تزریق شود و این امر با حضور اساتید برجسته علوم انسانی دانشگاه تهران محقق می شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حوزه های نوآوری نباید در این حوزه کپی شود، تاکید کرد: هر دانشگاه و حوزه نوآوری رسالتی دارد که باید در تهران اجرا شود.
وی با اشاره به اینکه در کشور ما ابتدا دولت یک ساختمان زیبا تهیه می کند، سپس نیروی انسانی جذب می کند و نمودار سازمانی می کشد، سپس می پرسند که چه کار کنیم، گفت: بخش خصوصی برعکس عمل می کند، ابتدا می گوید من چه نیازی دارم. انجام می دهد، سپس به زایمان می رود.آدم ماهر می رود و در نهایت دنبال مصالح ساختمانی می گردد. از این نظر باید حواسمان باشد که 10 سال دیگر با مجموعه ای از ساختمان های زیبا، اما بدون کارکرد مواجه نخواهیم شد.
دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه ظرفیت انسانی خوبی در دانشگاه تهران وجود دارد، گفت: منطقه نوآوری باید از بخش خصوصی اطراف خود کمک بگیرد و دانشجویان و اساتید را سر کار بیاورد و ما کار ما زیرساخت نیست.
وی با بیان اینکه در گذشته تلاش کردیم علم و ثروت را به هم نزدیک کنیم اما نشد، گفت: ماده خشک صنعت و ماده نرم دانشگاه نیاز به منطقه میانه دارد و حوزه نوآوری همین منطقه میانه است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خطاب به زاکانی شهردار تهران گفت: در خصوص حمایت از کسب و کار دانش بنیان برای ورود به این عرصه ۲ نکته مهم وجود دارد. اول، شرکت های دانشی که محصولات سبز و غیر آلاینده دارند، اما باید از تهران دور شوند و در سوله های چند هزار متری کار تحقیقاتی انجام دهند، در صورتی که محقق باید به مکان علمی خود نزدیک باشد. شهرداری تهران می تواند با تامین زمین موجود در تهران و ساخت سوله این فاصله را کاهش دهد.
وی همچنین افزود: امروزه بازارهای تخصصی در همه زمینه ها وجود دارد و نیاز است تا کسب و کارهای دانش بنیان بازاری تخصصی برای تبلیغات و فروش محصولات ایجاد کنند تا مردم با آنها و کارکردهای آن آشنا شوند.
انتهای پیام