وانگ کان، نماینده چین در سازمان ملل متحد در وین، گفت که سه هفته مذاکرات متمرکز منجر به اجماع مهم و اسناد جدید شد و بستر محکمی برای مذاکرات بیشتر و همچنین بازگشت شورای امنیت سازمان ملل فراهم کرد.[توافق هستهای] مسیر اصلی خود را ارائه کرد.
این روزنامه نوشت: «در حالی که بریتانیا، فرانسه و آلمان اذعان کردند که مذاکرات با پیشرفتهای فنی همراه بوده است، ایالات متحده در بیانیهای اعلام کرد که بازگرداندن پایبندی دوجانبه به توافق» در سال جاری سختتر از هر چیزی است. سالیوان در طول سفر خود به اسرائیل حتی گفت که مذاکرات وین با ایران ممکن است «چند هفته بیشتر» طول نکشد.
این روزنامه افزود: برخی تحولات ژئوپلیتیکی اخیر در خاورمیانه نیز نشان داد که تنش ها بین طرف های رقیب در توافق هسته ای به جای فروکش، تشدید شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، چین میلیتاری در یادداشتی درباره مواضع کشورهای غربی درباره مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین، با اشاره به سفر اخیر مشاور امنیت ملی آمریکا به منطقه، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا دیدار کرد. روز چهارشنبه با نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل. کرد. این گفت وگوها در زمانی انجام می شود که تلاش های بین المللی برای احیای توافق هسته ای به آنچه که او «وضعیت بحرانی» می خواند، رسیده است.
یک روزنامه چینی با تشریح مواضع طرف های مذاکره در خصوص از سرگیری توافق هسته ای در وین، بر اهمیت آغاز مجدد توافق هسته ای در اسرع وقت تاکید کرد.
وی گفت: «از آنجایی که دولت اسرائیل قاطعانه با این مذاکرات مخالف است، میتوان امیدوار بود که راهبرد و چشمانداز مشترک آمریکا و اسرائیل مانع دیگری بر سر راهاندازی مجدد توافق هستهای نباشد».
چاینا دیلی ادامه داد: ایران و روسیه گفته اند که مذاکرات وین به زودی از سر گرفته می شود. در یک مقطع حساس، همه طرف های درگیر در مذاکرات باید حداکثر خویشتن داری را به کار گیرند و اطمینان حاصل کنند که فضایی مساعد برای مذاکرات حاکم است تا به گشایش دست یابد. با توجه به اهمیت این توافق برای عدم اشاعه تسلیحات هسته ای در سطح بین المللی و برای صلح و ثبات منطقه ای، احیای آن در اسرع وقت، هرچند دشوار، مهم است.
بر اساس بیانیه دولت اسرائیل، سالیوان در دیدار با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی گفت: ما باید به یک استراتژی و چشم انداز مشترک برسیم و راهی به جلو پیدا کنیم که بتواند اساساً امنیت اسرائیل و مردم اسرائیل را تضمین کند. ایالت ها. کندی مهم است.
وی گفت: «نیاز فوری به از سرگیری مذاکرات وین در آینده نزدیک وجود دارد تا آخرین دور تلاشهای دیپلماتیک به ثمر بنشیند».
انتهای پیام/
مذاکرات اخیر در وین که در 29 نوامبر آغاز شد، با نظرات مثبت اتحادیه اروپا، ایران، چین و روسیه به پایان رسید، در حالی که ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و آلمان که دیگر طرفهای مذاکرات هستند، به پایان رسید. آنها دیدگاه های بدبینانه داشتند.
وزارت امور خارجه ایران در واکنش به بیانیه مشترک ضد ایرانی وزرای خارجه انگلیس و شورای همکاری خلیج فارس، کشورهای غربی را به ادامه تشدید تنش در خاورمیانه متهم کرد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز