معاون صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی از انعقاد 3 قرارداد همکاری 55 میلیارد تومانی بین بنگاه های دانش بنیان و صنایع بزرگ در صورت تبادل فناوری در صنایع غذایی خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر سیاوش ملکی فر امروز در رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی به میزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی، از صندوق نوآوری به عنوان تولد قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات یاد کرد و گفت: در در سال 1388 با تصویب این قانون مقرر شد صندوقی برای تامین مالی شرکت های دانش بنیان ایجاد شود، به همین دلیل صندوق نوآوری و شکوفایی با سرمایه اولیه 3 هزار میلیارد تومان تاسیس شد و سال گذشته هیات مدیره صندوق نوآوری و شکوفایی مدیران سرمایه صندوق را به 100 تریلیون دلار طی 5 سال آینده تأیید کردند.
ملکی فر گفت: امروز که تعداد بنگاه های دانش بنیان به بیش از 8500 بنگاه رسیده است، سرمایه صندوق با نیاز مالی بنگاه های دانش بنیان تناسبی ندارد و امیدواریم منابع بیشتری در صندوق جذب شود. آینده نزدیک.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس را مورد تاکید قرار داد و گفت: اتفاق قابل توجه سال گذشته این بود که قانون جهش تولید دانش بنیان در شورای اسلامی تصویب شد و با به مدد این قانون، امروز عصر جدیدی در اکوسیستم نوآوری کشور آغاز شده است.
به گفته وی، امسال با دستور رئیس جمهور، چهارمین هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز به کار کرد و صفحه جدیدی در چرخه حیات این صندوق ورق خورد.
منکی فر در ادامه با اشاره به اینکه صندوق نوآوری همزمان با تامین مالی شرکت های دانش بنیان به فکر و برنامه ریزی برای توسعه بازار این شرکت ها بود، گفت: شرکت های دانش بنیان می توانند خدمات مورد نیاز داشته باشند و محصولات خود را بفروشند. در بازارهای داخلی و خارجی، بنابراین ابزارهای زیادی برای توسعه بازار آنها آماده کرده ایم.
نایب رئیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی ادامه داد: بر این اساس هم اکنون از حضور رایگان بنگاه های دانش بنیان در بیش از 300 نمایشگاه ملی حمایت می کنیم. ضمن اینکه این شرکت ها می توانند با حمایت صندوق نوآوری در نمایشگاه های خارجی شرکت کنند.
وی برگزاری برخی رویدادها از جمله رویدادهای تبادل فناوری را از دیگر خدمات صندوق نوآوری توسعه بازار بنگاه های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: هدف ما از برگزاری این رویدادها پیوند عرضه و تقاضا است. پس از اتصال عرضه و تقاضا، راه را برای خدمات مالی صندوق نوآوری باز کنید. از جمله می توان در صدور ضمانت نامه، بنگاه های دانش بنیان را از طریق صندوق نوآوری به بانک ها معرفی کرد.
ملکیفر در ادامه با بیان اینکه رویداد امروز تبادل فناوری صنایع غذایی دومین رویداد از این دست است، اظهار داشت: در این رویداد 13 نیاز فناوری صنایع غذایی توسط 4 شرکت بزرگ این صنعت ارائه شد. 250 بنگاه دانش بنیان نیز برای حضور در این رویداد ثبت نام کرده اند و 63 بنگاه فعال در صنایع غذایی به موازات این رویداد در نمایشگاه غرفه دارند.
به گزارش صندوق نوآوری، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: در این رویداد 3 قرارداد همکاری به ارزش 55 میلیارد تومان بین بنگاه های دانش بنیان و صنایع بزرگ منعقد شده است.
انتهای پیام