اندیشه شهید چمران نقش ویژه ای در شکل گیری و تقویت مقاومت در منطقه داشت
امیر سرلشکر موسوی در مراسم بزرگداشت شهید مصطفی چمران گفت: شهید چمران دانشمندی تمام عیار و بسیار با استعداد و در عین حال مبارز و مجاهد واقعی بود. در عین حال لطیف، رقت انگیز و حساس، شاعرانه و عارفانه، در موقعیت جنگی سربازی سخت کوش بود.
به گزارش ای بی اس نیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مراسم بزرگداشت شهید مصطفی چمران که در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: شهید چمران فردی بی نظیر است.
فرمانده کل ارتش گفت: یکی از ویژگی های حضرت امیرالمومنین(ع) جمع اضداد بودن است.
امیر سرلشکر موسوی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) درباره شهید چمران، تصریح کرد: شهید چمران دانشمندی تمام عیار و بسیار با استعداد و در عین حال مبارز و مجاهد واقعی بود. . او علاوه بر لطافت، ترحم و خلق و خوی شاعرانه و عرفانی، سربازی سخت کوش در موقعیت جنگی بود.
وی ادامه می دهد: در وجود چنین فردی تضاد سنت و مدرنیته چیزی جز مزخرف نیست، تضاد ایمان و علم یک تضاد کاذب و خنده آور است. دلیلش این است که این تناقضات بی معنی است.
فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه شهید چمران آب و آتش با هم داشت، گفت: شهید چمران نشان داد معنویت ایمان نه تنها با عشق منافاتی ندارد، بلکه پشتیبان این عشق پاک و مقدس است.
سرلشکر امیر موسوی مهم ترین عامل در رسیدن به مقام انسان کامل را تعادل بین ابعاد مختلف وجودی انسان دانست و افزود: فردی با این همه استعداد زمانی انسان کامل می شود که به سمت یک استعداد گرایش نداشته باشد. . و دیگر استعدادهای او را نباید نادیده گرفت و لازمه این مقاله این است که همه استعدادها و در نتیجه توانایی های انسان در کنار هم در حالت متعادل رشد کنند.
فرمانده کل ارتش گفت: با مطالعه زندگی، زندگی نامه، افکار و اندیشه های شهید چمران چنین فردی را می بینید، در زمینه های فکری، عاطفی و ارادی تعادل جذابی در وجود این شهید کشف می شود. متمایز شخص
وی تاکید کرد: به راحتی می توان گفت که انسان غیر معصوم می تواند محبت خدا و رسول و جهاد را در راه خدا مقدم بر پدران و پسران و همسران و برادران و اموال خود قرار دهد. اما هر که آن را عملی کند و این خصوصیت در ثانیه های عمرش مهم باشد، کار بزرگی است که از شهید چمران، شهید صیاد، شهید سلیمانی و شهید رئیسی می آید و مکتب شهید چمران بوده است. که اینجوری زندگی کرد اینگونه رفتار کرد و به شهادت رسید.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه آنچه باعث جذابیت بیشتر این ویژگی می شود این است که این مرد خدا که به این ترتیب در عرصه علم و اراده بود، در زمینه عاطفی نیز انسان کاملی است، گفت: شهید چمران. در قوی ترین حالت احساسی و ظریف ترین حالت عاطفی بود.
امیر سرلشکر موسوی افزود: وقتی حوزه عاطفی شهید چمران را مطالعه می کنیم لطیف ترین روحیات را در او می بینیم. از ظرافت و رنگ گلبرگ غافل بودن، سرآمد شدن در زمینه های هنری مانند عکاسی، بیان و نوشتن کلمات آنچنان هنرمندانه و با احساسی که به آرامی بر سلول ها و در رگ های انسان جاری می شود، از دیگر ویژگی های او است. لطیف روح او بود.
امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه شهید چمران به صورت گمنام و بدون توجه به جایگاه علمی و سیاسی خود از ایتام جنوب لبنان مراقبت می کرد و انسان ها را مخلوقات الهی با جان و دل دوست می داشت، اظهار داشت: همه اینها بخشی از وجود عاطفی این بزرگوار است. انسان این است که در دوران پر برکت زندگی خود در همه امور سخت حضور مؤثر و فعال در عرصه اراده داشته است، مانند تشکیل انجمن اسلامی دانشجویان، سفر مصر برای آموزش نظامی، سفر به لبنان و کمک. تأسیس شاخه نظامی امل و سرانجام نقش او در انقلاب اسلامی پاوه، کردستان، جنگ تحمیلی، تشکیل ستاد و جنگ های نامنظم.
فرمانده کل ارتش افزود: مرور خاطرات شهید چمران در دوران دانشجویی و به ویژه در دوران حضور در لبنان ما را به عمق فکر و بصیرت این شهید عزیز رهنمون می کند. او معتقد بود که جنگ با اسرائیل برای اعراب چندان سخت نیست. جان کلام او در مقابله و مبارزه با رژیم وحشی و دروغین صهیونیستی را می توان در اعتقاد وی به وحدت و همبستگی ملت ها و کشورهای منطقه در رفع تعصبات و تقویت نقاط مشترک درک کرد.
وی با بیان اینکه شهید چمران به آزادی قدس شریف در لبنان می اندیشید، گفت: در لبنان برای بازسازی فرهنگی جامعه زحمات زیادی کشید و در شکل گیری و تقویت نهضت امل سهیم بود و همواره از آرمان فلسطین و آزادی مردم دفاع کرد. قدس شریف در ذهن. او می خواست عبادتگاه مؤمنان جهان باشد و آن را از سیطره صهیونیسم رها کند.
وی خاطرنشان کرد: شهید چمران در راز و نیاز و دست نوشته های خود، نیاز به اراده آهنین و روحیه تسلیم ناپذیری و مقاومت در برابر استثمار و اندیشه تهدیدآمیز صهیونیسم را ذکر کرده است. وی تاکید کرد: این تفکری است که از بینش عمیق ایران برآمده از بنیانگذار جمهوری اسلامی است که به معنای بصیرت مبتنی بر شناخت خط و اندیشه امام (ره) و اختیارات فقیه چمران در بینش متعالی خود معتقد بود که همه انسان ها باید از دوران استعمار و استثمار آزاد شوند و قدس آزاد شود. ایشان و ما و همه مسلمانان قدس را متعلق به همه مسلمانان جهان و قبله همه مسلمانان جهان می دانند و امیدواریم و یقین داریم که وعده الهی محقق می شود.
امیر سرلشکر موسوی گفت: افکار و اندیشه های شهید چمران در زمینه شکل گیری و تقویت مقاومت در منطقه به ویژه در حزب الله لبنان شایسته توجه است. اما این ایده و خدمات این شهید بزرگوار در مقابله و مبارزه با رژیم صهیونیستی به خوبی تبیین نشده است. امروز ستایش چمران خطی اصیل و واجب بر همه مبارزان است و اندیشه و اندیشه مبارزه با ظلم و استکبار و استعمار، تجلیل و اعتلای خط اسلام، جهاد، مبارزه برای حاکمیت احکام الهی و برای احترام به بشریت، وجدان های بیدار و مردم آزاد جهان. این مستلزم مظلوم نبودن است.
فرمانده کل ارتش با اشاره به تلفیق همزمان احساسات و عواطف لطیف با سختی های نبرد شهید چمران، تصریح کرد: عزت چمران و چمران ها ثابت می کند که خون شهدا و خون شهدا. کاهنان در تولد دوباره ی الهی، ارزش ها همچنان در رگ های این مردم و نظام در گردش است. همانطور که شهید چمران حاضر بود تمام دارایی خود را در راه خدا و حق و حقیقت و ولایت ببخشد.
وی با تاکید بر اینکه در آن زمان دفاع از ارتش کار هرکسی نبود، گفت: مردان و زنان بزرگ، نوابغ، اسطوره ها و برجسته ترین آنها یعنی شهدا، دلیل بر حضور خداوند در زمین نسل هاست و قرن ها شهید چمران انسانی بود مثل همه ما با همان استعدادی که خداوند در وجود همه انسان ها قرار داده است.
امیر سرلشکر موسوی در پایان گفت: مثل همه جوامع و مردم، مثلث نفس، شیطان و ظالمان نیز او را به زیر کشیدند، اما او برای حجت خدا، الگو و الگو قیام کرد و راه را نشان داد. و همه بهانه ها را از ما گرفت که می شود چمران شد، به شرط اینکه چمران وار فکر کنیم و چمران وار زندگی کنیم. این راه به روی ما بسته نیست و چمران ها محدود به زمان خود نیستند، زنده اند و راه را جلوی چشم ما نشان می دهند.
انتهای پیام