انتقال اطلاعات و خدمات با نرم افزارهای مبتنی بر فناوری «سیگناژ».
به گفته ذوالفقاری، این محصولات تجاری سازی شده است.
سال ها بعد، از طریق این روش تبلیغات، شرکت های بیشتری تشویق شدند تا اطلاعات محصول خود را در قالب نمایش فیلم در مکان های عمومی به نمایش بگذارند.
مدیرعامل این شرکت ادامه داد: کاربرد این فناوری در فضاهای بسته عمدتاً برای تبلیغات، اطلاع رسانی و تهیه بلیط، پذیرش و پرداخت در رستوران ها و فضاهای مشابه است. از کیوسک های فضای باز می توان برای کاربردهایی مانند ارائه خدمات شهری استفاده کرد.
وی ادامه داد: به همین منظور نرم افزار این فناوری را در این شرکت توسعه دادیم و از این نرم افزار در سخت افزار تولید شده در این شرکت استفاده شد.
الهه ذوالفقاری، مدیرعامل یکی از شرکت های فناور در گفت وگو با ای بی اس نیوز، حوزه تحقیقاتی این شرکت را «دیجیتال ساینیج» دانست و گفت: فناوری علوم دیجیتال، فناوری ای است که سابقه 30 ساله دارد. کشورهای اروپایی و ما در این شرکت این فناوری را طبیعی کردهایم.» ما انجام داده ایم
انتقال اطلاعات از این طریق نیز یکی از روش های مورد توجه سازمان های بزرگ دولتی برای انتقال اطلاعات بیشتر به مخاطبین بود و از سال 1990 با ظهور اینترنت و در دسترس قرار گرفتن بستری برای انتقال اطلاعات و با اتصال صفحه نمایش به در بستر اینترنت، نگاه ویژه ای به دیجیتال ساینیج (Digital Signage) در دنیا شکل گرفته است.
به گزارش ای بی اس نیوز، ایده ساینیج دیجیتال تقریباً 30 سال پیش با اتصال دستگاه های ویدئو کاست به تلویزیون های CRT شکل گرفت و با قرارگیری آن، تلویزیون ها در مکان های پر رفت و آمد مانند هتل ها و فروشگاه ها به کانون توجه شرکت های مد و پوشاک برای تبلیغات در یک کشور تبدیل شدند. دنیای مدرن مسیر طی شده
انتهای پیام
محققان یکی از شرکتهای فناوری، نرمافزار و سختافزاری را بر اساس فناوری «نشانههای دیجیتال» پیدا کردهاند که میتوان از آن برای ارائه خدماتی از فروش بلیط و اطلاعرسانی گرفته تا تبلیغات استفاده کرد.
ذوالفقاری سخت افزارهای تولیدی را شامل کیوسک های نوبت دهی و پرداخت، نمایشگرهای خرده فروشی، جعبه های هوشمند برشمرد و خاطرنشان کرد: بیشترین کاربردهایی که از این فناوری دیده ایم استفاده از آن در کیوسک های بیرونی و فضای داخلی است.
ساینیج دیجیتال برای انتقال اطلاعات واضح، کامل، جذاب، سریع و ارزانتر متولد شد.